З 15 вересня в Ужгороді не буде води (ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕННЯ)

Rionews 09.09.2014 12:38 ПОДІЇ

"Водоканал" знову заборгував "Закарпаттяобленерго". Незважаючи на перемовини між підприємствами, заборгованість продовжує накопичуватися. Станом на сьогодні вона зросла з 2,579 млн. грн. до 3,446 млн. грн.

Товариство своїм листом від 06.08.2014 року вже попереджало комунальне підприємство про припинення електропостачання його об’єктів у серпні 2014 року та були проведені роботи з часткового відключення електроустановок споживача. Однак за рахунок низки домовленостей Товариство пішло на зустріч КП «Водоканал міста Ужгорода» та відтермінувало подальші заходи, що могли призвести до припинення водопостачання мешканців міста Ужгорода, - повідомляє дирекція ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Враховуючи факт ухилення від виконання покладених зобов’язань на КП «Водоканал міста Ужгорода», а також з метою активізації процесу погашення заборгованості й вирішення проблемних питань щодо проведення повних та своєчасних розрахунків за спожиту електроенергію, ПАТ «Закарпаттяобленерго» у відповідності до п. 7.5 Правил користування електричною енергією повідомляє про повне припинення постачання електричної енергії на об’єкти КП «Водоканал міста Ужгорода», яке буде проводитися починаючи з 15.09.2014 року згідно з графіком.

З огляду на вищевикладене ПАТ «Закарпаттяобленерго» звернулося до Закарпатської обласної державної адміністрації, Ужгородської міської ради, прокуратури міста Ужгорода, УСБУ в Закарпатській області та Ужгородської міської санепідемстанції з проханням втрутитися в ситуацію та посприяти її вирішенню в частині забезпечення погашення заборгованості за спожиту електричну енергію КП «Водоканал міста Ужгорода» або зобов’язання останнього щодо самостійного обмеження власного електроспоживання до рівня оплати.

++++++

У свою чергу, "Водоканал" повідомляє, що 9 вересня 2014 року   отримав повідомлення ПАТ “ЕК “Закарпаттяобленерго” про припинення (обмеження до обсягу екологічної броні) електропостачання на усі об’єкти Водоканалу з 15 вересня 2014 року з 10 години згідно з наступним графіком:

15.09.14 – адмінбудівля, громадяни не зможуть вирішити свої питання в адміністрації підприємства

16.09.14 – підвищувально-насосні станції та водозабір «Минай» - район вулиць Грушевського, Легоцького, Заньковецької, Минайської, 8 Березня, мікрорайон «Новий» та прилеглі села

17.09.14 – ПНС та НФС-2 – район вулиць Лавріщева, Гагаріна, р-н Радванка

18.09.14 – НФС-1 – центральна частина міста, район вулиць Насипна, Другетів, Собранецька, райони Шахта, Доманинці, Червениця

19.09.14 – каналзаційно-насосні станції та очисні споруди - не буде функціонувати каналізація

Шановні ужгородці! Переконливо просимо Вас сплатити заборгованість за надані послуги з водопостачання та водовідведення, щоб Водоканал міг розрахуватися за електроенергію».

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат