На Сході прийняли 3 фури гуманітарного вантажу із Закарпаття

admin 04.09.2014 15:44 ПОДІЇ

У Старобільську з 27 серпня роздають гуманітарну допомогу для біженців з гарячих точок Донбасу.

Три фури з продуктами і предметами гігієни прийшли із Закарпаття, а саме з міста Виноградово. Надіслав фури народний депутат України Іван Бушко, передає citynews.net.ua.

Роздачею допомоги на території місцевого УПК вже третій день займається місцевий «Червоний хрест» та волонтери. Допомога видається з 27 серпня, але й сьогодні - величезні черги.

- У нашому районі до 16 тисяч біженців із зони АТО, - розповідає місцева активістка Віра Флят, яка допомагає «Червоному хресту» реєструвати переселенців. - Потік людей величезний. Правда, деякі намагаються отримати допомогу по два рази. Настійно просимо цього не робити.

Лише 1 вересня гуманітарку отримали більше тисячі чоловік.

У «Червоному хресті» кажуть, що потрапила вона в Старобільськ випадково, призначалася солдатам, але не вийшло доправити. Тому розвантажилися в Старобільську, частково продукти передали військовим, але в основному роздали біженцям.

При цьому, ніхто з місцевих депутатів, які активно роздавали пайки в довоєнному Луганську, не подумав про земляків у вигнанні. Адже тепер вони - не виборці, а біженці. А у біженців права голосу на виборах немає, коментує подію citynews.net.ua.

Користувач, який виклав фото, прокоментував отриману гумдопомогу: "Гуманітарка від Бушко нагодувала сотні сімей. Ми отримували і знаємо, що дають і скільки. Так це всього три фури. А в Луганську отримували по 0,5 цукру, пару кг крупи і пачка чаю - це 270 російських фур! Як же так?", пише obzor.lg.ua.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат