Фонд «Українська перспектива» опікується сім’ями поранених солдатів АТО

admin 29.08.2014 13:25 ПОДІЇ

- Поки лежимо в лікарняних палатах, дуже важливо чути голос мами, рідних людей, слова підтримки. Це допомагає впоратися з емоціями, швидше йти на поправку. Тому можна сказати, що мобільні телефони, які ми отримали, звернувшись до Фонду Вілкула - це теж допомога в одужанні, - говорить один з поранених солдат української армії, що проходить лікування в Дніпропетровському військовому госпіталі.

- Ми розуміємо, наскільки важливо в їх змозі мати можливість подзвонити мамі, у чути рідний до щемленія серця голос дитини, заспокоїти рідних і друзів - «я живий, у мене все нормально». Це та душевна зв'язок, яку нічим не можна замінити. І ми раді, що можемо допомогти хлопцям у цій ситуації. Робота Фонду «Українська перспектива» щодо забезпечення поранених в лікарнях і госпіталях Дніпропетровщини буде продовжена. Зокрема, за запитом медиків Фонд поставить в госпіталь обладнання для обробки рентгенівських знімків, - повідомила координатор Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» по соціальним проектам Марія Пустова.

Раніше Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» для лікування поранених солдатів української армії передав медикаменти в лікарню Мечникова і Дніпропетровський військовий госпіталь. Також Фонд закупив і передав військової частини 3036 в Дніпропетровську польові рюкзаки з медінструменти і медикаментами для військових лікарів. Це дозволить медикам рятувати життя пораненим солдатам української армії прямо на полі бою. Крім того, глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул передав апарат штучної вентиляції легенів військово-медичному клінічному центру Південного регіону в Одесі, де проходять лікування більш поранені солдати української армії. Фонд надає допомогу в і реабілітації поранених солдат, а також підтримує їх родини, зокрема сім'ю важко пораненого криворіжанина - сержанта Збройних сил України Олексія Верлієнко - Олександр Вілкул взяв під свою особисту опіку.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат