Ляльковий театр "Бавка" презентує прем’єру в Ужгороді (+РЕПЕРТУАР)

admin 04.09.2014 11:48 ДОЗВІЛЛЯ

Минулої неділі Закарпатський академічний обласний театр ляльок відкрив свій 34-й театральний сезон. А вже наступної, 7 вересня, на сцені театру ляльок — прем’єра.

Заслужений артист України Олександр Куцик зробив сценічну редакцію і поставив виставу „У НАШІМ РАЇ НА ЗЕМЛІ” (дитячий Кобзарик) за творами Тараса Шевченко. Візуальний образ вистави створила художник-сценограф Тетяна Улинець, а також художник по світлу Ірина Осокіна.
     
У виставі зайняті актори: Світлана Кобзиста, Микола Карпенко, Андрій Опіок, Олександр Бєліков.
Слід нагадати, що цього року, коли широко відзначається 200-річний ювілей Тараса Григоровича Шевченка, в репертуарі закарпатських лялькарів це вже друга прем’єра, присвячена знаменній даті. У березні, в ювілейні шевченківські дні, була презентована художня публіцистична вистава за мотивами п’єс Олександра Гавроша „Сторінки щоденника поета” у постановці Миколи Карпенка і оформленні Тетяни Поринець. Своїм творчим проектом колектив Закарпатського академічного обласного театру ляльок звернувся до школярів старшого віку, а також дорослих глядачів. Вистава отримала схвальні відгуки, а в нинішньому сезоні запланована для показу старшокласникам області у рамках абонементної системи, що запроваджена і успішно діє в театрі.
А ось нова прем’єра - вистава „У нашім раї на землі” Закарпатського академічного обласного театру ляльок звертається до молодшої та середньої вікової категорії дітей.
       
Нова робота колективу є спробою за допомогою театральний засобів, візуалізації, музики, співу, акторської роботи та ляльки втілити поетичні образи, наблизити поезію Кобзаря до сучасної дитини. Театральні митці - лялькарі з нетерпінням очікують на оцінку своєї праці, якою колектив жив протягом останнього часу і чекають на своїх глядачів на прем’єрі, побачити яку можна буде у неділю 7 вересня об 11.00 та 13.00 год. в театрі ляльок в обласному центрі на площі Театральній, 8!

Репертуар театру ляльок „БАВКА” на вересень 2014 року


7 вересня
прем’єра!!! прем’єра!!! прем’єра!!!!
Тарас Шевченко
У НАШІМ РАЇ НА ЗЕМЛІ
(дитячий Кобзарик)
для дітей дошкільного та шкільного віку


14 вересня
Ніна ГЕРНЕТ, Тетяна ГУРЕВИЧ
Як їжак і дітвора рятували гусеня
літні пригоди
для дітей дошкільного та шкільного віку

21 вересня
Євген ПАТРИК
КОЛОБОК
для дітей дошкільного та шкільного віку

28 вересня
Олександр Кузьмін
Дід кузьма та юрба
балаган-мюзикл
для дітей дошкільного та шкільного віку


Головний режисер театру – заслужена артистка України Наталія Орєшнікова
інформація за тел.:   +38(0312) 63-05-67,   (03122) 61-58-01

Каса (пл. Театральна, 8
працює щоденно з 10.00 до 18.00
(обід з 14.00 до 15.00)
Сайт театру - тисніть сюди

admin

ТЕГИ : УжгородБавкатеатр

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат