У закарпатських "Карпат" нова гандболістка

admin 04.09.2014 11:58 СПОРТ

Стати чемпіоном України та пробитися в збірну України. Саме таку мету ставить перед собою новачок ГК «Карпати» Ірина Компанієць.

Гандболістка прибула в Ужгород півтори місяці тому. І вже за керівництва   Валерія Войналовича почала тренуватися з командою, пише Karpatnews.in.ua.

Встигла побувати на зборах на Драгобраті та взяти участь в товариському турнірі у Польщі. Зізнається, що вже освоїлася в команді і готова разом з нею штурмувати українські та європейські вершини.

«Тут дуже хороший колектив, - розповіла Ірина Компанієць. – Всі зусилля направлені на те, аби добре зіграти в чемпіонаті та єврокубках.   Ми пройшли гарну підготовку в горах. Для мене це було вперше, тому трохи незвично – зазвичай, тренувалася на морі. Але акліматизацію пройшла і зуміла гарно підготуватися. Загалом, в Ужгороді дуже хороші умови для занять гандболом, тому залишається лише працювати над собою». В «Карпатах» Компанієць гратиме в середині майданчика. Валерій Войналович бачить її на позиції полу середньої. За словами наставника, вона вміє грати і з справа, і зліва.

Зараз Компанієць разом з іншими «карпатівками» працює над ударами та вивчає нові тактичні підходи Валерія Войналовича.   Наразі команда тренується два рази в день. Керівництво клубу планує організувати команді ще пару спарингів. Зокрема, в Ужгород має приїхати на ігри команди з Румунії, Польщі та Словаччини.  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат