Партія гуманітарної допомоги відправилася із Виноградова у зону АТО

admin 26.08.2014 11:56 ПОДІЇ

Найзахідніша область України допомагає співвітчизникам на сході. 25 серпня з Виноградівщини відправили три каміони гуманітарної допомоги для військових та мирних жителів у зоні проведення АТО, пише Голос Карпат.



Гуманітарний вантаж, вагою більше 60 тон, склали продукти харчування, гігієни та товари першої необхідності: крупи, паштети, консервація, миючі засоби тощо. Акцію гуманітарної допомоги організували підприємці та депутати різних рівнів з Виноградівщини.

— Важливо, що цей вантаж відправляється із найбльш західної області на схід. Долучилися до акції представники різних національностей, які компактно упродовж багатьох століть проживають на Закарпатті. Це і українці, русини, угорці, румуни, росіяни, — сказав організатор відправки гуманітарного вантажу з Виноградівщини, нардеп Іван Бушко. — Маю надію, що найближчим часом у нашій державі запанує мир і вся Україна буде жити так толерантно, як Закарпаття.

Перед відправленням гуманітарний вантаж освятили священики різних конфесій. А виноградівські діти написали лист-послання своїм одноліткам з Донбасу на 20-метровому ватмані, який також відправили з гуманітаркою.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат