Гандбол. Ужгородські "Карпати" посіли друге місце на товариському турнірі в Польщі

ГК Карпати 26.08.2014 11:00 СПОРТ

Минулими вихідними гандболістки ужгородських "Карпат" прийняли участь в товариському турнірі в польському Новому Сончі.


Здолавши в перший ігровий день "Корону" з Кельце 31:25 (17:13) та хазяйок турніру "Олімпію-Бескид" 32:29 (16:12), команда Валерія Войналовича отримала чудовий шанс посперечатися за головний трофей змагань з командою Бориса Петровського.

Згідно з розкладом турніру другий ігровий день розпочався поєдинком між "Карпатами" та "Ювентою" з Міхайловців, на якому був присутній почесний президент ГК "Карпати" Олександр Олександрович Ледида зі своєю дружиною.

Першу половину гри "карпатівки" постійно наздоганяли суперниць в рахунку, але до перерви змогли відновити рівновагу в матчі і на відпочинок дівчата пішли з нічийним рахунком 15:15.

Щодо другого тайму, то ужгородські розпочали його активніше та змогли нав'язати словачкам свій темп гри. Обидві команди багато забивали, тому остання "десятихвилинка" виявилась вирішальною. Наприкінці матчу наші дівчата частіше помилялися в атаці, а "Ювента" забивши два останні м'ячі, змогла забезпечила собі перемогу в поєдинку, 35:37.

Завершили свій виступ на тунірі "ужгородки" розгромною перемогою над другою місцевою командою "Двойка Профіл" Новий Сонч 41:17 (21:8), а команда з Міхайловців здолавши "Олімпію-Бескид" забезпечила собі перемогу на турнірі за Кубок президента Нового Сончу.

Турнірне становище
1. "Ювента" (Міхайловці) - 8
2. "Карпати" (Ужгород) - 6
3. "Олімпія-Бескид" (Новий Сонч) - 4
4. "Корона" (Кельце) - 2
5. "Двойка Профіл" (Новий Сонч) - 0

ГК Карпати

ТЕГИ : гандболгк карпати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат