Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.08.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 22 серпня. Налаштовуйтеся на активний день, адже попереду важливі вихідні. Тримайте у серці приємні миті, вірте у найкраще. Миру вам і вашим родинам напередодні Дня незалежності. Любіть Україну, сьогодні їй це потрібно, як ніколи. Смачного ранкового кавування і здійснення найзаповітніших мрій!

Цитата дня: Скажи, чого ти чекаєш? Чекай не чекай, ніщо не прийде саме. Ти виправдуєшся своїм очікуванням. Це все ілюзії. Так той, що заблукав у пустелі, приймає пісок за воду і починає його поглинати.

© Муракамі "Діти з камери зберігання"

22 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями невеликі короткочасні дощі, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 18-23°, в горах місцями вдень 12-17° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями невеликі короткочасні дощі, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 21-23° тепла.


ІМЕНИНИ 22 серпня: Олексій, Антон, Григорій, Дмитро, Іван, Ірина, Макар, Матвій, Петро, Юліан, Яків.


Цей день в історії

1770 — Капітан Джеймс Кук під час своєї першої кругосвітньої експедиції висадився на східному узбережжі Австралії, яке назвав Новим Південним Уельсом й оголосив володінням британської корони.
1795 — У Франції прийнята Конституція ІІІ року, що ліквідувала загальне виборче право.
1864 — Підписана перша Женевська конвенція, утворено товариство Червоного хреста.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Ужгород, набережна поблизу філармонії
24 серпня — молитва за Україну спільно з Закарпатським народним хором. Поч. о 6.00.

Ужгород, площа Поштова й Театральна, набережні Незалежності та Київська, вулиця Корзо
23—24 серпня — перший міжнародний фестиваль національних культур «Карпатський Вавилон».

Ужгородський район, с. Кам’яниця, табір «Скалка»
23—24 серпня — фестиваль «Креденц 6».

Урочище Термачув (с. Забрідь Великоберезнянського району)
23—24 серпня — 1-й етап Чемпіонату України серед молоді, ХХХ традиційні міжобласні змагання з мотоциклетного кросу та Кубка МАЦЄД.

Мукачево, вул. Пушкіна, 21 (спортивний майданчик Мукачівського ліцею)
23 серпня — відкритий турнір Мукачева зі стритболу.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкрита екскурсія Ужгородом. Поч. о 14.00.

Мукачівський російський музично-драматичний театр
23 серпня — концерт «Піккардійської терції».

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

Ужгород, пл. Театральна
24 серпня — Парад вишиванок. Поч. о 15.00.

Доміон
До 27 серпня — «Літачки: Рятувальний загін, ЗD». Поч. о 10.00, 13.30, 17.00. «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. об 11.40, 18.40.   «Люсі. Поч. о 15.10, 20.30, 22.10.

Кінотеатр «5-й елемент»
До 27 серпня — Зала «Cinema»: «Літаки: Вогонь і вода ,3D». Поч. о 10.00, 13.15, 16.30.   «Місто гріхів-2, 3D». Поч. об 11.30, 18.00, 22.00. «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 14.45, 23.45. «Нестримні-3». Поч. о 19.50. Зала «Cinematic»: «Ласкаво просимо в ПОП». Поч. о 10.00, 18.10. "Сховатися ніде”. Поч. о 23.10. “Пригоди мишеняти, ЗD”. Поч. об 11.40, 15.10. “Одна зустріч”. Поч. о 16.40, 19.50. “Красуні в Парижі”. Поч. о 21.20.


Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 31 серпня — виставка “Живопис та поезія”.

Виставкова зала "Імпасто", Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Художній музей імені Бокшая
До 2 вересня — виставка Закарпатської школи живопису “Найкраще”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка митців молодіжного об’єднання художників Закарпаття.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Перша половина дня підходить для обговорення з керівництвом своїх планів. Тобі потрібно утриматися від критичних висловлювань і проявити стриманість у розмові. У другій половині дня можна починати впровадження нових ідей і планів. Тобі доведеться робити все самостійно, бо колеги відмовляться від надання допомоги. Увечері варто поводитися стримано з партнером і не провокувати ревні почуття.
Телець Сьогодні тобі доведеться відмовитися від наміченого плану. Керівник розкритикує твої думки і нові проекти. У другій половині дня підготуйся ґрунтовно до зустрічі з партнерами. Тобі доведеться переконувати співрозмовника і аргументувати прибутковість співпраці. Увечері варто розвіятися з друзями та відвідати світський розважальний захід.
Близнюки Сьогодні можуть виникнути складнощі, які спровокують конкуренти. Постарайся стримувати свій гнів і бути послідовною і раціональною. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі з новими партнерами. Тобі потрібно порадитися з керівництвом, щоб зберегти міцні ділові зв'язки. Вечір найкраще присвятити творчому заняттю, яке тебе заспокоює.
Рак. Перша половина дня буде результативною для впровадження нових ідей і технологій у робочий процес. Керівник підтримає твої починання і виділить додаткове фінансування. У другій половині дня стеж за своїми цінними речами та документами, щоб ніде їх не забути. Старі партнери запропонують альтернативний заробіток, сміливо можеш погоджуватися. Вечір краще провести у вузькому сімейному колі.
Лев   Перша половина дня підходить для реалізації нових творчих проектів. Тобі потрібно звернути увагу на свої сильні сторони і продемонструвати їх колегам. У другій половині дня старайся уникати конфліктів із керівництвом. Займися монотонною роботою, щоб не залишати рутинних справ. Увечері спробуй розслабитися за допомогою масажу та аромотерапії.
Діва. Вранці на тебе чекає приємна зустріч з особою, яку ти давно хотіла побачити. Заряд твоєї бадьорості і гарного настрою дозволить досягти потрібного рішення від керівництва. У другій половині дня поговори з партнерами про можливість збільшення прибутку і розширення. Ти отримаєш додаткове інвестування завдяки пораді подруги. Увечері прогуляйся по місту з подругами і обговори свої досягнення.
Терези Перша половина дня підходить для переговорів із новими партнерами. Тобі доведеться піти на поступки, щоб укласти угоду. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом, що сильно тебе розсердить. Вчися спокійно сприймати критику і виправляти помилки. Увечері тобі потрібно розслабитися і відволіктися від усіх домашніх турбот.
Скорпіон Сьогодні тобі потрібно приділити більше часу своїй зовнішності і зачісці. Твоя чарівність і невимушеність допоможуть привернути до себе впливову особу. У другій половині дня ти зможеш реалізувати намічений план завдяки сприянню нового союзника. Відразу обговори всі фінансові питання, щоб збільшити свій прибуток. Увечері розмова з партнерами може затягнутися і перерости в дружню площину взаємодії.
Стрілець Сьогодні буде конфліктний день, який може викликати депресивний настрій. Спробуй ухилитися від бесіди з керівником, щоб уникнути сварки. У другій половині дня активізуються твої недоброзичливці і заздрісники. Доведеться активно боротися за справедливість, щоб здобути перемогу. Увечері твій обранець може образитися через ревні почуття.
Козеріг Сьогодні ти зможеш укласти вигідну угоду завдяки пораді старого друга. Намагайся не звертати уваги на дрібні перешкоди і слідувати наміченим планом. У другій половині дня спробуй використовувати свої старі ділові зв'язки, щоб вирішити фінансове питання. Ти зможеш отримати додаткове фінансування завдяки нестандартному підходу до вирішення питання.
Водолій. Цей день буде насичений провокаціями і неприємними конфліктами. У твоєму оточенні багато заздрісників, настав час із ними боротися. У другій половині дня спробуй звернутися за порадою до керівника, щоб уникнути складнощів у майбутньому. Тобі варто прислухатися до своєї інтуїції, щоб прийняти вірне рішення. Увечері візит гостей може сильно тебе обтяжити і привести до великих фінансових розтрат.
Риби Перша половина дня підходить для роботи з командою і навчання нових співробітників. Настав час ділитися своїми знаннями і створювати свою команду. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із людиною з минулого. Старайся відразу перейти до обговорення своїх цілей, щоб отримати результат. Вечір потрібно присвятити своїй коханій людині і приготувати смачну вечерю.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

З жінкою, як з прокурором
- Все сказане вами
обов'язково буде
використано проти вас.



Ех, і де той золотий час, коли мене хвалили за те, що я поспав і добре поїв?




Біжить курочка по двору, а за нею півник женеться.
Курка в думках: "Ой, якщо зупинюся, він подумає, що я занадто доступна, а якщо утечу - дурепою буду! Гаразд, ще трохи побігаю і спіткнуся" ....

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат