Районний футбол. Гучні сенсації в Ромочевиці та Іванівцях

Євген Свищо для rionews 21.08.2014 21:04 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 14-го туру чемпіонату Мукачівського району серед основних та юнацьких складів, яким стартувало друге коло цих змагань.


Дорослі склади. Що не гра — гольова феєрія

В цей ігровий день встановлено новий рекорд результативності туру — 7 голів за поєдинок (при середньому у чотирнадцяти турах — 3.5 за матч). Цим самим було побито попередній рекорд 8-го туру — 4.8 м’яча за гру.

Головною причиною такої феєрії стали дуже вдалі дії від господарів, які здобули 83.3 % від можливих залікових очок (при середньому показнику в чотирнадцяти турах — 68.1 %). До всього цього, вони побили свій рекорд результативності за один тур. Цього разу місцеві забили по 5 голів за поєдинок (при середньому в чотирнадцяти турах — 2.4 за матч). Цим самим впав попередній рекорд 8-го туру — 3.6 м’яча за гру).

Найгучніша сенсація сталась у Ромочевиці, де ми очікували на мінімальну перемогу від гостей або нічию, однак дебютна звитяга «Ромочевиці» виявилась приголомшливою. Найприкрішим вважаємо те, що «Великі Лучки» вже в шостому виїзному матчі поспіль не можуть відзначитись у воротах суперника хоча б одним голом.

Не менш несподівано завершився центральний поєдинок туру у Іванівцях, де найреальнішою виглядала перемога господарів із різницею в 1-2 м’ячі, та все сталося з точністю до навпаки. І це при тому, що чинадіївці вперше в сезоні забили на виїзді більше ніж один гол.

Решта поєдинків завершились більш прогнозовано. Трохи краще, ніж очікувалось виграло «Пістрялово», якому пророкували мінімальну звитягу. І це при тому, що «Бобовище» встановило свій рекорд результативності за один поєдинок на чужих полях. До цього клуб із «виноробної мекки» в жодній із шести спроб більше ніж один м’яч, під свист чужого стадіону, не народжував.

«Сернє» мало вигравати з різницею в 2-3 голи, однак трохи перевиконало ці очікування. Слід відзначити, що така прикрість для “Горонди” сталась навіть при тому, що клуб в дуелі з сернівцями забив стільки ж, як у п’яти попередніх матчах на чужих полях разом узятих.

Найпередбачуваніше, аж до різниці м’ячів, завершились поєдинки в Дерцені та Нижньому Коропці. В першому випадку господарі мали виграти з різницею в 2-4 голи. І хоча страбічовці забили дерценівцям стільки ж, як у п’яти попередніх виїзних матчах разом узятих, та це не врятувало їх від розгрому. У другому випадку місцеві мали громити опонентів із різницею в 5-7 голів. Ключарківці змогли вколотити в ворота головного фаворита замагань стільки ж, як вони забили в шести попередніх гостьових матчах разом узятих.    

У поточній таблиці, за наслідками 11-го туру, відбулась єдина зміна:   Після перебування з 1 червня на 8-му місці, і навіть трішки позаду нього, страбічовці відтіснили з 7-ї на 8-му сходинку «Горонду». Для горондівців це вже друге занурення нижче 7-го місця.


Результати 14-го туру: «Ромочевиця» – «Великі Лучки» – 5:0, «Іванівці» – «Чинадієво» – 0:2, «Пістрялово» – «Бобовище» – 5:3, «Сернє» – «Горонда» – 6:2, «Дерцен» – «Страбічово» – 6:3, «Нижній Коропець – «Ключарки» – 8:2.


Турнірне становище після14-го туру: «Н. Коропець» – 36 очок (різниця голів – 53:7), «Чинадієво» – 29 (20:4), «Дерцен» – 28 (30:11), «Іванівці» – 22 (26:18), «Сернє» – 20 (29:22), «Бобовище» – 14 (17:23), «Страбічово» – 13 (17:27), «Горонда» – 13 (9:19), «В. Лучки» – 10 (7:19), «Пістрялово» – 9 (16:31), «Ключарки» – 5 (15:36), «Ромочевиця» – 5 (13:34).

***

Юнацькі склади. «Іванівці” дали бій фавориту

Тур був непоганим для господарів і пройшов за середньої результативності — 3.33 гола за поєдинок (при середній протягом чотирнадцяти турів — 3.39 за матч).  

Головна сенсація сталась у Іванівцях, де ми очікували на мінімальну перемогу гостей, однак сталось все з точністю до навпаки. Переможний гол за господарів забив Василь Савчинець. Як не прикро для чинадіївських ультрас, та це вже шостий матч поточного сезону, в якому їх улюбленці не можуть жодного разу відзначитись.  

Невеличкі несподіванки стались на стадіонах у Ромочевиці та Дерцені. У першому з них найреальнішим підсумком виглядала нічия, та великолучківці втретє в сезоні забили на чужому полі 3 голи і більше (!) і, як нагороду за наполегливість, здобули четверту виїзну звитягу. Дублем за переможців відзначився Василь Балог. Ще один м’яч на рахунку Вячеслава Глаголи. У другому з них від гостей очікували більшого опору для суперника у вигляді мінімальної поразки, однак страбічовці втретє в сезоні не змогли забити жодного голу на чужому полі. Така беззубість у атаці призвела до повного фіаско.

У центральному поєдинку туру в Нижньому Коропці перемогу з різницею в два м’ячі мали здобувати господарі, однак місцеві задовольнились мінімальною звитягою. Це вже третій виїзний матч ключарківців, у якому вони не змогли забити жодного голу.

Прогноз на свій виграш із різницею в 3-4 м’ячі трохи перевершила “Горонда”, яка провела вже третій поєдинок у сезоні, в якому змогла забити більше, ніж два голи.

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився двобій у Пістрялові. Для бобовищанців єдиною втіхою стало те, що їх улюбленці вдруге в сезоні 2014 року змогли відзначитись більше, ніж один раз.

У поточній таблиці, за наслідками 11-го туру, найбільшого прогресу досягла “Горонда”, яка піднялась на три місця і після перерви, яка протягом п’яти турів, повернулась до першої п’ятірки.

По одному кроку наверх зробили«Дерцен», «Великі Лучки» та «Іванівці». Всі три, після однотурового перебування місцем нижче, повернулись на попередні позиції.

Головними невдахами стали «Страбічово» та «Ключарки», які впали на дві сходинки. Страбічовці втретє в сезоні опустились нижче шостого, а ключарківці — вдруге перемістились нижче сьомого місця.

По одному кроку вниз зробили «Чинадієво», яке завершило своє однотурове перебування в призовій зоні, та «Бобовище», яке протягом п’яти турів продовжує балансувати між 9-10-ю сходинками.  

Результати 14-го туру: «Іванівці» – «Чинадієво» – 1:0, «Ромочевиця» – «Великі Лучки» – 2:3, «Дерцен» – «Страбічово» – 3:0, «Нижній Коропець – «Ключарки» – 1:0, «Сернє» – «Горонда» – 0:5, «Пістрялово» – «Бобовище» – 3:2.

Турнірне становище: «Н. Коропець» – 29 (31:12), «Ромочевиця» – 23 (26:16),«Дерцен» – 20 (26:20), «Чинадієво» – 19 (22:12),«Горонда» – 19 (22:22), «В. Лучки» – 19 (18:21), «Страбічово» – 16 (14:14), «Ключарки» – 16 (14:15), «Іванівці» – 15 (18:18), «Бобовище» – 13 (24:21), «Пістрялово» – 13 (21:26), «Сернє» – 3 (8:47).



Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат