На вищу освіту Закапаття виділили мільйон 320 тисяч гривень

admin 21.08.2014 14:49 ПОДІЇ

Загалом цього року обласними депутатами на   реалізацію 11 регіональних освітніх програм в обласному бюджеті передбачено 36 мільйонів гривень.

Зокрема на   програму розвитку дошкільної освіти виділено 1 млн.   950 тис., на   програму розвитку освіти 15 млн. 200 тис., на програму розвитку позашкільної освіти 265 тис., на програму розвитку регіональної вищої освіти 1 млн. 320 тис., на програму розвитку професійно-технічної освіти 3   млн. 300   тис.,   на програму підвищення якості природно-математичної освіти   3 млн., на придбання шкільних автобусів 3 млн. 150 тис.   на програму роботи з обдарованою молоддю 400 тис.

10 спільних інвестиційних проектів у сфері освіти, дошкільного виховання, культури і охорони здоров’я торік реалізовано за програмою співпраці із краєм Височина Чеської Республіки. Нинішнього року в Великоберезнянському, Мукачівському, Виноградівському, Іршавському, Тячівському та Хустському районах реалізується ще 15 таких проектів, на що   чеська сторона виділила понад 6 мільйонів чеських крон, або 300 тисяч доларів США. Відповідні кошти на їх реалізацію виділено з обласного бюджету та бюджетів районних, міських і сільських рад. 32 освітні заклади   оновлені та реконструйовані при допомозі Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», пише прес-служба Закарпастької облради.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат