900 тисяч гривень надійшло від закарпатців "військового" збору

admin 21.08.2014 10:22 СОЦІО

Закарпатці сплатили майже 900 тис. грн. «військового» збору.

Як повідомили фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області, від початку адміністрування військового збору суб’єкти господарювання Закарпатської області направили до бюджету майже 900 тис. грн.

Нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюються у порядку, встановленому ст. 168 Податкового Кодексу України.

Порядок нарахування, утримання та сплати (перерахування) військового збору застосовується всіма юридичними особами, у тому числі такими, що мають філії, відділення, інші відокремлені підрозділи, що розташовані на території іншої територіальної громади, ніж така юридична особа, а також відокремленими підрозділами, яким в установленому порядку надано повноваження щодо нарахування, утримання і сплати (перерахування) до бюджету збору.

Юридична особа за своїм місцезнаходженням та місцезнаходженням не уповноважених сплачувати збір відокремлених підрозділів, відокремлений підрозділ, який уповноважений нараховувати, утримувати і сплачувати (перераховувати) до бюджету збір, за своїм місцезнаходженням одночасно з поданням документів на отримання коштів для виплати належних платникам податку доходів, сплачує (перераховує) суми утриманого збору на відповідні рахунки, відкриті в органах, що здійснює казначейське обслуговування бюджетних коштів.

Суми збору, нараховані відокремленим підрозділом на користь фізичних осіб, за звітний період перераховуються до відповідного бюджету району за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу.

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадують, що відкрито реквізити рахунків для зарахування надходжень до загального фонду Державного бюджету по коду класифікації доходів бюджету 11011000 «Військовий збір». З реквізитами рахунків можна ознайомитись на веб-сайті Територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області в розділі «Бюджетні рахунки».

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : війнаАТОвійськовий збірМіндоходівЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат