Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.08.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 21 серпня. Обмірковуйте свої плани за горнятком улюбленої кави і не переймайтеся через дрібниці. Нехай приємний літній ранок додає гармонії у ваше прокидання й початок справ. Смачного вам кавування і бажаного успіху в четвер!

Цитата дня: Як же змінюється світ, варто лише душі розквітнути.

© Люко Дашвар

21 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями короткочасні дощі, вдень сильні дощі, місцями сильні зливи, грози, подекуди град. Вночі та вранці в гірських долинах місцями туман. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 5-10 м/с, під час грози поривчастий 17-22 м/с. Температура повітря вночі 10-15° тепла, вдень 19-24°, в горах місцями 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями короткочасний дощ, вдень сильні дощі, місцями сильні зливи. Вночі та вранці в гірських долинах місцями туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, подекуди 500-900 м, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень сильний короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний 5-10, під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 22-24° тепла.


ІМЕНИНИ 21 серпня: Григорій, Леонід, Федір.


Сьогодні також:

• Всесвітній день Аватара
• Київська Русь — День Стрибога



Цей день в історії

1627 — У Києві випущено перший словник української мови «Лексікон славеноросскій і імен толкованіє» Памви Беринди.
1652 — Син гетьмана Богдана Хмельницького — Тимофій одружився на дочці молдавського правителя Василя Лупула, що стало приводом для відновлення союзу Молдавії з Україною.
1653- військо Георгія Штефана підійшло до Сучави і спробувало з наскоку взяти козацький табір Тимоша Хмельницького під стінами фортеці, почалася облога Сучави.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 31 серпня — виставка “Живопис та поезія”.

Виставкова зала "Імпасто", Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Художній музей імені Бокшая
До 2 вересня — виставка Закарпатської школи живопису “Найкраще”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка митців молодіжного об’єднання художників Закарпаття.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Перша половина дня підходить для спілкування з колегами та вирішення складних фінансових питань. Тобі варто звернути увагу на поведінку конкурентів і зробити відповідні висновки. У другій половині дня спробуй змінити звичну поведінку і бути більш м'якою і поступливою. Від зустрічі з опонентами варто утриматися. Увечері спробуй відмовитися від вживання міцних напоїв і важкої їжі.
Телець Сьогодні тобі доведеться активно боротися з недоброзичливцями. Конфлікт всередині колективу може призвести до фінансових втрат. У другій половині дня варто звернути увагу на роботу з документацією. Ти знайдеш недоліки, які перешкоджали у справах. Не варто приймати важливих рішень, потрібно порадитися з особою, якій довіряєш. Увечері на тебе чекає важлива зустріч зі старим другом.
Близнюки Сьогодні постарайся не втручатися в конфліктні ситуації. Твоя дратівливість може спричинити конфлікт із керівником. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди у вирішенні фінансових питань. Звернися за підтримкою до партнерів, щоб вирішити проблему. Увечері тобі варто розслабитися в розважальному закладі.
Рак. Перша половина дня буде результативною для спілкування з новими партнерами. Будь поблажливою до недоліків оточуючих людей. У другій половині дня можуть виникнути складнощі при подачі документів у різні інстанції. Тобі потрібно бути наполегливою і планомірно досягати поставленої мети. Вечір варто провести в оточенні осіб, які тобі приємні.
Лев   Сьогодні варто подбати про розширення ділових контактів. Прислухайся до мудрих порад керівника, щоб уникнути втрат. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Намагайся не звертати уваги на проблеми, які створюють конкуренти. Вечір краще присвятити відвідуванню перукаря, щоб змінити свою зовнішність.
Діва. У першій половині дня старайся утриматися від участі в публічних виступах. Колеги можуть вороже поставитися до твоїх нових ідей. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з партнерами. Тобі вдасться врегулювати ситуацію, якщо ти проявиш поблажливість і стриманість почуттів. Увечері варто вирушити в клуб із друзями, щоб повеселитися.
Терези Перша половина дня підходить для освоєння нових знань та навчання в команді. Намагайся зібрати навколо себе однодумців, щоб легше було впоратися з поставленими завданнями. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з документами. Керівник потребуватиме звітів і може виявити твої недоліки в роботі. Увечері нічого не плануй, доведеться завершити всі справи в офісі.
Скорпіон Сьогодні ти отримаєш вигідну пропозицію від впливової особи. Сміливо можеш озвучувати свої фінансові вимоги, на тебе чекає успіх. У другій половині дня партнери попросять про особисту послугу. Не варто йти на поступки і вирішувати чужі проблеми, піклуйся в першу чергу про себе. Увечері зустрінься з подругою, яку давно не бачила.
Стрілець Цей день буде ефективним для вирішення питань, пов'язаних із нерухомістю. Допомога старого друга дозволить вирішити складну проблему. У другій половині дня тобі потрібно відволіктися від суєти і сконцентрувати увагу на плануванні. Керівник схвалить нові ідеї і надасть фінансову підтримку. Вечір найкраще присвятити родині і коханій людині.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає важливий і вирішальний день. Складні переговори з партнерами дозволять отримати стабільний прибуток і довгострокове співробітництво. Тобі потрібно бути наполегливою і продемонструвати всі свої професійні заслуги. У другій половині дня керівник допоможе вирішити складну ситуацію. Старайся скористатися вдалим моментом, щоб поговорити про підвищення.
Водолій. Перша половина дня буде результативною для вирішення юридичних питань. Тобі потрібно звернутися за порадою до досвідченого фахівця, щоб уникнути втрат. У другій половині дня можуть виникнути складнощі, які спровокують конкуренти. Не варто поспішати і приймати серйозних рішень. Увечері партнери допоможуть розібратися з усіма проблемами і нададуть допомогу.
Риби Цей день варто присвятити роботі з планування та обговорити нові ідеї з керівником. Не варто звертати увагу на заздрісників і недоброзичливців, ти на вірному шляху. У другій половині дня старайся навести порядок у документах, щоб не дратувати керівництво. Тобі потрібно сконцентрувати свої зусилля на просуванні своїх планів. Увечері розслабся в приємній обстановці разом із коханою людиною.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Хлопчик кинув пару копійок в фонтан, щоб повернутися. І повернувся, тому що не вистачило грошей на автобус.



- Який би ти хотіла сувенір із Німеччини?
- BMW X6.



- Ти взагалі не звертаєш на мене уваги, начебто я тобі байдужа.
- Я тобі 2 лайки вчора поставив, відвали.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат