Ситуація в зоні АТО станом на 20 серпня (КАРТА)

admin 20.08.2014 19:23 СОЦІО

Сили АТО продовжують брати участь в боях за звільнення Донецька, Луганська, Іловайська, Красного Луча, Шахтарська, Тореза, Сніжного, Зугреса, Горлівки, Станиці Луганської.

Протягом доби українські військові 32 рази вступали в вогневий контакт з терористами, зокрема, в районах населених пунктів Красногірка, Дебальцеве, Іловайськ, Сабівка, Кутейнікове, Лужки, Донецький, Весела Гора, Вергунський роз'їзд, Станиця Луганська, Майорське, Фрунзе, Петрівське та аеропорту «Донецьк».

Також за останні 24 години спостерігалась активність ведення російською стороною розвідки узбережжям Азовського моря. Вчора у цьому районі морська охорона Держприкордонслужби України зафіксувала провокацію з боку Росії. Об 11:30 в районі населеного пункту Сєдове було виявлено 3 катери «Мангуст» Берегової охорони прикордонної служби ФСБ Росії, що рухались курсом у напрямку Маріуполя. Після попередження про відкриття вогню катери повернулись в територіальні води РФ.

Крім того, за інформацією РНБО, з метою боротьби з розповсюдженям фейкових клонів сторінки прес-центру АТО у Facebook, оригінальна сторінка прес-центру наразі пройшла офіційне підтвердження у Facebook та відтепер має спеціальну позначку.

РНБО просить звернути увагу на це користувачів мережі та представників вітчизняних і іноземних ЗМІ.

Карта підготовлена порталом "Слово і діло" за даними РНБО України.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат