Районний футбол. Три мегасенсації з трьох можливих

Євген СВИЩО для rionews 06.08.2014 17:09 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 6-го туру юнацького регулярного чемпіонату Виноградівського району в першій лізі. Тур був найкращим для гостьових клубів, які встановили новий рекорд із набраних очок – 66.7 % (при середньому в шести турах – 35.1 %). Цим самим було побито попередній рекорд 5-го туру – 44.4 %. Також гості повторили свій рекорд результативності, встановлений в 1-му турі – 3 гола за поєдинок (при середній у шести турах – 1.84 за матч).

Цей тур пройшов під девізом «Здивуй своїх та чужих фанів!». Головна сенсація сталась у Неветленфолу, де господарі мали громити головного аутсайдера ліги з різницею в 3-5 голів, однак сталося все з точністю до навпаки. Слід відзначити, що до цього «Неветлен» у жодному з своїх двобоїв не пропускав більше двох голів, а «Тиса» жодного разу не забивала більше ніж двічі.

Ще дві відчутні несподіванки стались у Олешнику та Перехресті. У першому випадку господарі мали вигравати в 1-2 мячі, однак клуб із Егреша (стара назва Олешника) зазнав жахливого сорому на очах своїх ультрас і втратив перші домашні очки у повному обсязі. Як це не дивно, та «Ардовець» вперше в поточному розіграші зміг забити більше двох голів і отримав дебютну виїзну звитягу.

Мінімальну перемогу мала здобути й «Боржава», однак у підсумку дозволила місцевим ультрас порадіти за свій юнацький клуб, який записав до свого активу другу поспіль звитягу з різницею в 2 голи і більше. Позитивом для клубу з Боржавського є тільки те, що його атакувальні гравці, після двоматчевої перерви, змогли забити у ворота суперника більше одного мяча.

У поточній таблиці, за наслідками 6-го туру, найбільшого прогресу досягло «Перехрестя», яке раніше було сьомим, а після перемоги ділить із «Колосом» 4-5-те місця. Слід відзначити, що цей клуб піднявся вище 7-ї сходинки тільки вдруге в сезоні. На два місця вгору піднявся «Ардовець», який вперше увійшов до чільної двійки лідерів.

Головним невдахою став «Неветлен», який раніше ділив 1-2-ге місця зі «Скалою», а зараз опустився на 3-ю сходинку. До речі це дебютне випаданння клубу з прикордонного Неветленфолу за межі першої двійки. На одну позицію опустились «Олешник», який вперше опинився за межею першої пятірки, та «Боржава», яка ще також не була так низько. По півкроку назад зробили «Скала» та «Колос».

Результати 6-го туру: «Неветлен» Неветленфолу – «Тиса» Нове Село – 1:4, «Олешник» – «Ардовець» Підвиноградово – 1:3, «Перехрестя» – «Боржава» Боржавське – 3:2.

Турнірне cтановище після 6-го туру: «Ардовець» – 10 очок (різниця голів – 8:8), «Скала» – 9 (13:4), «Неветлен» – 9 (14:8), «Колос» та «Перехрестя» – по 7 (7:10), «Олешник» – 6 (8:9), «Боржава» – 4 (11:9), «Тиса» – 3 (8:19). «Скала» та «Боржава» мають на матч менше за решту колективів.

Євген СВИЩО для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат