Чому Балоги втекли   з Майдану

04.01.2014 10:46 ПОЛІТИКА

Балоги дали доручення зняти свій намет із Євромайдану в центрі Києва і розпустити людей. Наразі намет знято, а всі люди, яких Балоги привезли до Києва, вже повернулися додому.


Самі балогівці пояснюють свій демарш тим, що не побачили рішучості в діях лідерів опозиції. Насправді ж виглядає так, що Майдан став для Балог хорошою нагодою для самореклами. Балоги активно піарилися на темі Майдану.

Однак згодом сталося кілька подій, які змусили клан відступити. По-перше, вони просто налякалися, коли побачили, що за лідерами Майдану почали стежити і правоохоронці повідкривали багато кримінальних справ за «важкими» статтями Кримінального кодексу, як-от «спроба захоплення влади», «державний переворот», «державна зрада» тощо.

По-друге, самі лідери опозиції не захотіли з Балогами мати справу, тому що знають їхню справжню ціну з багатьма випадками зради. Навіть при позитивному результаті Майдану Балогам у перспективі нічого не світило. А до того, що не дає зиску, Балоги втрачають інтерес.

По-третє, не тільки політичні лідери опозиції проігнорували Балогу, але й громадські активісти дали їм зрозуміти, що не мають наміру діяти під їхню дудку. Навіть зараз на Майдані ще є кілька наметів громадських активістів із Закарпаття, які проігнорували заклик Балоги йти з Майдану.

Ситуація з Балогами у світлі останніх подій ще раз показала, що клан повністю втратив вплив. Балоги не потрібні ні владі, ні опозиції й навіть громадські активісти їх ігнорують. Вихід для клану один — втеча за кордон, куди вже перекинуті залишки фінансових активів сім’ї. Такий от безславний кінець.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат