Районний футбол. Гостьові команди зосередились на захисті своїх воріт

Євген Свищо для rionews 01.08.2014 16:44 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 9-го туру юнацької першості Берегівського району в зоні «А». Тур пройшов під знаком повторення антирекорду результативності виїзних клубів – 0.33 гола за поєдинок (проти середнього в дев'яти турах – 1.33 за матч).  

9-й тур завершився без суттєвих несподіванок. У центральному поєдинку туру на стадіоні у Великих Берегах господарі хоча й довели свою домашню переможну серію з різницею в 2 голи і більше до трьох поспіль, однак мали вигравати із вдвічі більшою різницею. Для юнаків «Четфолво» це вже четверта виїзна поразка з різницею в 2 голи і більше.  

Дуже прогнозовано завершився   матч у Боржаві, де господарі мали вигравати з різницею в 3-5 м’ячів. Цим успіхом боржавці довели свою переможну серію та серію поразок опонентів із різницею в 2 голи і більше до трьох матчів поспіль.  

«Чома» своїм невиїздом на гру в Зміївку уникла погіршення різниці на 4-6 голів.  

У поточній таблиці, за наслідками 9-го туру, змін не відбулось.

Результати 9-го туру: «Талісман» Великі Береги – «Четфолво» – 3:1, «Боржава» – «Вари» – 4:0, «Кідьош» Зміївка – «Чома» – +:-.  

Турнірне становище після 9-го туру: «Фенікс» Бадалово – 21 очко (різниця голів – 17:3), «Кідьош» – 21 (16:3), «Боржава» – 16 (22:7), «Талісман» – 13 (24:10), «Четфолво» – 4 (11:27), «Чома» – 2 (5:25), «Вари» – 1 (5:25). «Фенікс» та «Вари» мають на гру менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат