Районний футбол. «Талісман» знову приємно здивував

01.08.2014 16:40 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 9-го туру чемпіонату Берегівського району серед основних складів зони А. Тур був найкращим для господарів із початку чемпіонату. Крім того, що місцеві повторили абсолютний рекорд 7-го туру із набраних очок, вони показали одну із найкращих результативностей – 3.33 гола за поєдинок (при середній у перших дев'яти турах – 2.48 за матч).  

Головна несподіванка сталась у центральному поєдинку туру на стадіоні у   Великих Берегах, де найреальнішою мала стати нічия, та «Четфолво» зазнало другої поспіль виїзної поразки з різницею в 2 голи і більше.

Цим успіхом «Талісман» довів свою серію перемог до трьох поспіль.

Більш прогнозовано завершився поєдинок у Боржаві, де від господарів очікували звитяги в 1-2 мячі. Боржавці довели свою серію домашніх перемог до трьох поспіль.    

Найпередбачуваніше звершився двобій у Зміївці, де господарі мали вигравати з різницею в 3-5 голів і цим самим перервати свою двоматчеву серію поразок. Черговою невдачею «Чома» довела свою програшну серію до чотирьох поєдинків.    

У поточній таблиці, за наслідками 9-го туру, відбулась єдина зміна: «Боржава» після тижневої перерви повернулась до пятірки кращих, випередивши «Вари», які вдруге в сезоні опустились на передостаннє місце.    

Результати 9-го туру: «Талісман» Великі Береги – «Четфолво» – 2:0,   «Боржава» – «Вари» – 3:1, «Кідьош» Зміївка – «Чома» – 5:1.

Турнірне становище команд після 9-го туру: «Фенікс» – 21 очко (різниця голів – 31:2), «Четфолво» – 13 (12:13), «Талісман» – 12 (17:18), «Кідьош» – 12 (14:16), «Боржава» – 11 (8:9), «Вари» – 8 (10:8), «Чома» – 1 (2:28). «Фенікс» та «Вари» мають на гру менше за решту колективів.

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат