Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

РІО 31.07.2014 09:35 ПОДІЇ

31 липня на календарі! Проводжаємо липень й радо зустрічаємо серпень! Хай буде гарне відчуття, що ви продуктивно попрацювали у липні, але й гарно відпочивали. Сьогодні бажаємо зібраності й гарних емоцій. Доброї кави вам! :)

Мотиваційний афоризм дня: "Раз у житті фортуна стукає в двері кожної людини, але людина в цей час нерідко сидить у найближчій пивній і ніякого стуку не чує." Марк Твен ©

Сьогодні теж варто мати парасольку й кофтинку на вечір. Погода в Ужгороді буде похмурою, небо лише на недовгий час позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Ввечері, можливо, пройде дощ із грозою. Вранці температура коливатиметься   від +21° до +23°,   в обідню пору підніматиметься від +28° до +31°, а ввечері падатиме від +29° до +25°.


Сьогодні радо вітаємо з іменинами всіх, кого звуть Іваном та Омеляном.


Якими подіями запам’ятала цей день історія?

1498 — третя експедиція Колумба відкрила острів Тринідад.
1790 — виданий перший патент США.
1849 — у бою з російськими військами загинув угорський поет Шандор Петефі.
1919 — у Німеччині ухвалено Веймарську конституцію. Німеччина стала республікою.
1919 — Київ було зайнято Добровольчою армією Денікіна.
1924 — Польський уряд заборонив вживати українську мову в державних установах Східної Галичини.
1938 — після втечі комісара держбезпеки Генріха Люшкова почалася радянсько-японська битва на озері Хасан.
1971 — Вперше людина проїхалась по Місяцю на спеціальному модулі Lunar Rover Vehicle.
1991 — СРСР і США підписали Договір про обмеження стратегічних наступальних озброєнь (СТАРТ).
1994 — Сергій Бубка стрибнув на 6,14 м; цей світовий рекорд у стрибках з жердиною тримається досі.
1996 — Федеральний суд Нью-Йорка скасував законодавчий акт, що обмежує свободу слова в Інтернеті.


Пропонуємо вам якісно провести четвер, не дати роботі й побуту цілком поглинути себе. Будьте в курсі івентів в Ужгороді та області, читайте рубрику Афіша на нашому сайті (біля логотипу РІО).

“Olivye House” (Ужгород, пл. Петефі, 11/1)
Щочетверга — музичні компіляції та лайв-сети “Радіочетверги”. Поч. о 20.30.

Ужгород, бар "Кактус", вул. Корзо, 7
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

«Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея “Ужгород”
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.

Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта)
Виставка   члена Закарпатської організації Спілки художників України Петра Шолтеса.

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Лінгвістичний центр ЛІК (Ужгород, вул. Лучкая, 16)
Щочетверга — зустрічі “Акторського експериментального проекту”(CinemaHall Ужгород). Поч. о 18.30.  

Кінотеатр «Доміон»
До 6 серпня — “Король Сафарі” (Кумба), ЗD. Поч. о 10.00, 11.30. “Вартові Галактики”, ЗD. Поч. о 13.00, 16.50, 20.40.“Геркулес”, ЗD. Поч. о 15.10, 19.00.   “Світанок планети мавп”, ЗD. Поч. о 22.40.      

Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта)
Виставка члена Закарпатської організації Спілки художників України Петра Шолтеса.

«Ювентус»
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 15.00 та 19.00.

Box Club
Щовівторка, щочетверга та щонеділі перегляд фільму. Поч. о 21.00.


Також можете поглянути, що сьогодні обіцяють зірки :)

ОВЕН.
У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з документами. Вам варто утриматися від прийняття однозначних рішень. Намагайтеся не втручатися в інтриги колег, інакше втратите репутацію. У другій половині дня ви отримаєте інформацію від партнерів, яка може вас засмутити. Вечір краще присвятіть спілкуванню з друзями в невимушеній обстановці.
ТЕЛЕЦЬ.
У першій половині дня вам варто звернути увагу на плани конкурентів. Намагайтеся уникати співпраці з людьми, які не відповідають за свої дії. У другій половині дня керівник може провести позапланову перевірку. Не варто панікувати й робити необдумані кроки. Увечері друг запросить вас на цікавий захід.
БЛИЗНЮКИ.
У першій половині дня утримайтеся від зустрічі з опонентами. Вам потрібно зосередити свою увагу на роботі з документацією. У другій половині дня не варто надавати допомогу колегам. Ваші добрі наміри можуть у результаті призвести до проблем. Увечері пройдіться по магазинах, і купіть те, що вам подобається, щоб отримати приємні емоції.
РАК.
У першій половині дня спробуйте зайнятися реалізацією творчих проектів. Вам варто наполягти на своєму рішенні, щоб переконати керівника. У другій половині дня намагайтеся уникати конфліктних ситуацій з недоброзичливцями. Ви отримаєте схвалення з боку керівника завдяки допомозі союзникам. Увечері варто подбати про свою половину і приділити їй увагу.
ЛЕВ.
Сьогодні ви зможете досягти гарних результатів на переговорах з партнерами. Не варто звертати увагу на дрібні подразники і критику. У другій половині дня спробуйте обговорити свої ідеї з керівництвом. Вам не вистачає впевненості у своїх силах, щоб домогтися успіху. Вечір найкраще присвятити оздоровленню свого організму.
ДІВА.
Перша половина дня сприятлива для вирішення питань, пов'язаних з отриманням фінансування. Вам варто звернутися за підтримкою до керівника. У другій половині дня доведеться боротися з суперниками за лідерство. Спробуйте змінити звичну стратегію поведінки, щоб досягти поставленої мети. Вечір найкраще присвятити духовній роботі над своїми недоліками.
ТЕРЕЗИ.
Сьогодні ви зможете отримати багато важливої інформації від партнерів. Використовуйте сприятливу ситуацію для розмови з керівником. Вам потрібно прямо говорити про свої переваги, щоб просунутися по службі. У другій половині дня намагайтеся відмовитися від участі у публічних заходах. Найкраще займіться розглядом документації та наведіть порядок на робочому місці.  
СКОРПІОН.
Цей день варто присвятити спілкуванню з новими партнерами. Вам доведеться зробити серйозний вибір між майбутніми компаньйонами. Довірившись своїй інтуїції, ви зможете отримати великий прибуток. У другій половині дня намагайтеся уважно стежити за вхідною інформацією. Вашими талантами зацікавиться впливова людина, яка профінансує ваші ідеї.
СТРІЛЕЦЬ.
Сьогодні ви отримаєте важливе доручення від керівника. Не варто поширювати інформацію і довіряти колегам. Вам доведеться виконати великий обсяг роботи самостійно, тому що партнери не виправдають ваші надії. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з колегами через фінансове питання. Намагайтеся не провокувати конфлікт з опонентами, інакше виникнуть проблеми.
КОЗЕРІГ.
Сьогодні вас чекає важливий і насичений день. Намагайтеся виглядати гідно і вибрати відповідний одяг. У другій половині дня вам доведеться надати допомогу своєму старому другові. Розраховуйте тільки на свої сили, інакше марно витратите час на очікування. Увечері зустріч з близькою людиною може затягнутися, доведеться змінити свої плани.
ВОДОЛІЙ.
У першій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з керівником. Вам потрібно стримувати свої емоції і діяти мудро. У другій половині дня партнери запропонують додаткові умови для співпраці. Не варто відразу приймати рішення, обміркуйте всі дії. Увечері вам доведеться брати участь у вирішенні сімейних проблем родичів.
РИБИ.
Цей день принесе багато корисних ділових контактів. Будьте наполегливими в діалозі з партнерами, щоб домогтися свого. У другій половині дня вам варто звернути увагу на роботу своїх опонентів. Настав час вносити зміни в звичний робочий процес. Неординарна ідея друга допоможе подолати перешкоди.


А ще — усміхніться! :)

Как-то я брился в ванной, жена у меня что-то спросила, сама себе ответила, сама с собой поругалась — и из ванной я вышел разведенным человеком.  

РІО

ТЕГИ : Доброго ранкукаваУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат