Доброго ранку, любі читачі!

РІО 30.07.2014 08:37 ПОДІЇ

30 липня на календарі! Середина тижня — це час, аби оцінити, що хорошого ви зробили у праці та особистому житті, обдумати ідеї проектів на наступні дні, а також час спланувати гарний вікенд. Наразі ж — ароматна кава, музика у душІ й передчуття чудового дня! :)

Мотиваційний афоризм дня: "Апріорі, життя не має сенсу. Це ми створюємо для нього сенс." Жан-Поль Сартр ©

Сьогодні варто захопити з собою легкого светрика й парасольку, адже в Ужгороді сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Вранці температура коливатиметься   від +18° до +21°,   в обідню пору підніматиметься від +25° до +27°, а ввечері падатиме від +28° до +25°.


Сьогодні радо вітаємо з іменинами всіх, кого звуть Леонідом, Мариною, Маргаритою.


Якими подіями запам’ятала цей день історія?

1419 — Празька дефенестрація, вбивство гуситами членів міської ради Праги. Розпочався Гуситський рух — багаторічна боротьба народу Чехії проти феодальної експлуатації, німецького засилля та католицької церкви.
1502 — Христофор Колумб вперше зустрів представників народу майя.
1793 — у Канаді почалося будівництво Йорка (тепер Торонто).
1840 — Микола І заборонив використання назви «Білорусія», замінивши його на «губернії Північно-Західного краю».
1863 — До Київського цензурного комітету міністр внутрішніх справ Російської імперії Петро Валуєв надіслав таємний циркуляр проти української мови й українських видань, відомий як Валуєвський циркуляр.
1895 — у Львові відкрили музей Наукового Товариства імені Т.Шевченка (1951 року ввійшов до складу Львівського державного музею етнографії та художнього промислу).
1898 — у Москві урочисто відкрита перша міська каналізація.
1900 — у Британії заборонена дитяча праця в шахтах.
1920 — прийнята ухвала «Про ліквідацію мощів у Всеросійському масштабі».
1920 — створено Українську військову організацію під проводом Є. Коновальця.
1920 — ВУЦВК ухвалив декрет про створення Кременчуцької губернії із центром у Кременчуку.
1941 — уряд СРСР та емігрантський польський уряд підписали угоду про взаємопідтримку у війні проти Німеччини й створення на території СРСР польських військових формувань.
1956 — на американських доларах з'явилося гасло «In God We Trust».
1974 — Квебек оголосив французьку мову єдиною офіційною.


Пропонуємо вам якісно провести середу, не дати роботі й побуту цілком поглинути себе. Будьте в курсі івентів в Ужгороді та області, читайте рубрику Афіша на нашому сайті (біля логотипу РІО).

«Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея “Ужгород”
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.
Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта)
Виставка   члена Закарпатської організації Спілки художників України Петра Шолтеса.

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Кінотеатр «Доміон»
До 30 липня — «Легенди Країни Оз: Повернення у Смарагдове місто, 3D”. Поч. о 10.00. "Геркулес, 3D”. Поч. об 11.40, 16.00, 20.20. «Світанок Планети мавп,   3D”. Поч. О 13.40, 18.00, 22.20.

Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта)
Виставка члена Закарпатської організації Спілки художників України Петра Шолтеса.

«Ювентус»
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 15.00 та 19.00.


Також можете поглянути, що сьогодні обіцяють зірки :)

ОВЕН.
Сьогодні вас чекає насичений день і нові корисні ділові контакти. Спробуйте відмовитися від прийняття необдуманих рішень. У другій половині дня вам доведеться оскаржувати рішення керівника. Стримуйте свій гнів і розмірковуйте раціонально. Вечір найкраще присвятіть вирішенню побутових питань і покупкам для всієї родини.  
ТЕЛЕЦЬ.
Сьогодні вам вдасться вирішити складний конфлікт завдяки сприянню керівника. Намагайтеся не втручатися в чужі особисті справи і не брати участь в інтригах. У другій половині дня спробуйте уникнути участі в авантюрних і ризикованих операціях. Ваша репутація може постраждати від необережного кроку і привести до втрат.
БЛИЗНЮКИ.
У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Не варто панікувати, ситуація вирішиться сама собою. У другій половині дня вам варто подбати про наведення порядку в документації. Аналізуючи статистику, ви виявите причину своїх помилок. Увечері зустріньтеся з друзями, щоб цікаво провести час і відпочити.
РАК.
Цей день ідеально підходить для працевлаштування і вступу в нові посадові обов'язки. Вам доведеться відмовитися від наміченого плану дій через виникнення нових обставин. У другій половині дня інформація від керівника може вас засмутити. Займайтеся тим, що приносить вам задоволення, відмовившись від монотонних дій. Увечері ваша половина може спровокувати сварку, поставтеся до цього спокійно.
ЛЕВ.
Сьогодні вам доведеться з'ясовувати стосунки зі своїми конкурентами. Не варто говорити про особисті недоліки, використовуйте факти. У другій половині дня керівник викликає вас для серйозної бесіди. Намагайтеся приховати недоліки і обговорювати тільки досягнуті результати. Увечері можуть виникнути складнощі в роботі кухонної техніки, потрібно відразу усунути неполадки.
ДІВА.
У першій половині дня вам доведеться відмовитися від участі в наміченому заході. Партнери спантеличать вас виконанням додаткових завдань. У другій половині дня сприятливий час для діалогу з керівником. Поговоріть про своє бажання просунутися кар'єрними сходами. Увечері не варто провокувати ревнощі з боку коханої людини, знайдіть інший спосіб залучення уваги.  
ТЕРЕЗИ.
Сьогодні вам доведеться боротися за реалізацію своєї ідеї. Колеги відмовляться виконувати свої обіцянки, що призведе до сварки. У другій половині дня не варто сідати за кермо автомобіля, скористайтеся громадським транспортом. Ваші опоненти будуть створювати штучні перешкоди, щоб вивести вас з рівноваги. Увечері займіться наведенням ладу на кухні.
СКОРПІОН.
У першій половині дня вам варто звернутися за порадою до керівництва. Спробуйте використовувати інформацію про плани конкурентів собі на благо. У другій половині дня можуть виникнути суперечки з партнерами. Пам'ятайте, що істина народжується в діалозі, тому не варто панікувати. Ділова розмова перейде плавно у вечерю та спілкування в невимушеній обстановці.
СТРІЛЕЦЬ.
У першій половині дня ваш настрій може зіпсувати вороже ставлення опонентів. Доведеться активно боротися з виниклими перешкодами, щоб досягти мети. У другій половині дня намагайтеся не втручатися в інтриги і змови. Ви можете втратити гроші, якщо вкладете їх у сумнівний захід. Вечір найкраще присвятити спілкуванню зі своїм духовним наставником.
КОЗЕРІГ.
На початку дня ви зможете досягти бажаного результату завдяки допомозі союзника. Не варто йти на поводу у більшості, відстоюйте свою точку зору. У другій половині дня спробуйте зайнятися творчою діяльністю. Ви знайдете незвичайне рішення, яке дозволить оптимізувати робочий процес. Увечері варто подбати про приготування смачної страви, щоб порадувати близьких.
ВОДОЛІЙ.
У першій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з новими партнерами. Доведеться піти на серйозні поступки, щоб зберегти діловий союз. У другій половині дня спробуйте утриматися від критики чужих недоліків. Ви зможете знайти підхід до керівництва завдяки поради друга. Увечері сходіть у затишне кафе разом з коханою людиною.  
РИБИ.
У першій половині дня фінансові питання будуть складно вирішуватися. Потрібно сконцентрувати увагу на побудові нових ділових зв'язків. У другій половині дня ваша чарівність дасть можливість переконати керівника в додатковому фінансуванні. Ввечері треба обмежити вживання рідини і виключити напої, що збуджують нервову систему.


А ще — усміхніться! :)

- Чего это Серега заикаться стал после свадьбы?
- У жены мать оказалась из близнецов-тройняшек. Он как три тещи увидел...

РІО

ТЕГИ : Доброго ранкукаваУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат