Сьогодні закарпатських правоохоронців відправили на Схід боротися з терористами і сепаратистами ФОТО

admin 28.07.2014 17:05 СОЦІО

 

Півсотні правоохоронців Закарпаття вирушили на Схід України, аби звільняти рідну українську землю від терористів і сепаратистів.

Сьогодні, 28 липня, зведений Карпатський загін у складі півсотні правоохоронців вирушив на Схід України в зону Антитерористичної операції.

НачальникУМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич наголосив, що попри дезінформацію, що ллється з певних Інтернет-сайтів, кількість бажаючих їхати в зону АТО в рядах закарпатської міліції не зменшується. Окрім нинішніх півсотні добровольців, в УМВС є ще близько тисячі бажаючих вирушити на схід.

З теплим батьківським напутнім словом до бійців звернувся професор Ужгородського національного університету Юрій Бесага, який, зокрема, сказав:

- Я теж офіцер запасу і готовий їхати з вами. Захищати Батьківщину – це чоловіча робота, і перекладати її на чиїсь плечі, ховатись за жіночими спідницями не гоже. Ми всі будемо молитись за вас, аби ви повернулись додому живі-здорові!


Керівник громадського благодійного об′єднання «Неємія» з Ужгорода пані Наталія розповіла, що в них наразі відпочивають кілька дітей-біженців зі Сходу. Один із них, хлопчик Ілля зі Слов′янська, щиро подякував бійцям за звільнення від бандитів його рідного міста, побажавши звільнити весь Донбас і Луганськ, а головне – повернутись додому живими-здоровими. На пам'ять Ілля разом із юною ужгородкою вручили міліціонерам щирі дитячі малюнки.


На завершення бійців благословили духовні отці з кількох конфесій, заспівавши «Многая літ!». А працівниці УМВС подарували кожному солдату, як обереги, натільні хрестики та іконки.



Очолив зведений загін заступник начальника УМВС області полковник Олександр Гебеш.

admin


За матеріалами СЗГ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : СхідвійнаАТО

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат