Районний футбол. Всупереч прогнозам «Талісман» виявився фартовим

Євген Свищо для rionews 24.07.2014 15:15 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз стартовового в другому колі 8-го туру чемпіонату Берегівського району в зоні «А» серед основних складів. Тур був одним із найгірших для господарів поля, які встановили один із найслабших показників результативності – 1 гол за поєдинок (при середньому в сезоні – 2.38 м'яча за гру).


Одним із головних чинників, які вплинули на все вищенаведене стала сенсація в сусідському дербі в Зміївці, де місцевий «Кідьош» мав перемагати клуб із Великих Берегів у 1-2 голи. «Талісман» зумів вигризти перші залікові бали у повному обсязі, вперше в сезоні пропустивши на чужому полі менше двох голів.

Значно прогнозованіше завершився двобій у Четфолво, де від місцевого клубу очікували мінімальної звитяги над боржавцями, однак господарі вперше в сезоні виграли на своїй арені з перевагою в понад 1 м'яч.

«Чома» не вийшла на домашній матч проти бадалівців, чим врятувала себе від очікуваного погрому з різницею в 3-5 голів.

У поточній таблиці, за наслідками 8-го туру, найбільшого прогресу досяг «Талісман», який піднявся на три місця вверх. На одну сходинку вниз опустились «Кідьош», «Вари» та «Боржава».

Результати 8-го туру: «Кідьош» Зміївка – «Талісман» Великі Береги – 1:2, «Четфолво» – «Боржава» – 2:0, «Чома» – «Фенікс» Бадалово – -:+.

Турнірне положення після 8-го туру: «Фенікс» – 21 очко (різниця голів – 31:2), «Четфолво» – 13 (12:11), «Талісман» – 9 (15:18), «Кідьош» – 9 (9:15), «Вари» – 8 (9:5), «Боржава» – 8 (5:8), «Чома» – 1 (1:23).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат