Закарпатські рятувальники торік 108 разів працювали на пожежах в апаратах захисту дихання

admin 21.01.2014 14:03 ПОДІЇ

Саме газодимозахисники першими заходять у палаюче приміщення, проводять розвідку пожежі, знаходять та рятують людей. Від їхньої майстерності подекуди залежить не тільки життя самих погорільців, а й їх власне. Саме тому працівники газодимозахисної служби повинні мати найвищій рівень теоретичної та спеціальної фізичної підготовки.

З метою удосконалення практичних навичок та теоретичних знань в Ужгороді на базі 1-го Державного пожежно-рятувального загону відбулися заняття зі спеціальної фізичної підготовки серед газодимозахисників Управління ДСНС області.

Під час таких тренувань, які проходять щомісячно, рятувальники показують свою майстерність у пошуках та визволенні «умовного» потерпілого у заповнених димом лабіринтах теплодимокамери, демонструють швидкість у володінні спеціальним обладнанням.

Також у ході проведення занять перевірялися знання особового складу щодо проведення бойової перевірки апаратів, розрахунку повітря, ведення радіообміну, будови та тактико-технічних характеристик апаратів, повідомили   у прес-службі У ДСНС у Закарпатській області

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат