У Закарпатті затримали грузина й вилучили психотропи (ФОТО)

admin 21.01.2014 11:07 СОЦІО

Грузина не пропустили до ЄС, а психотропи – в Україну.

У ході контрольних та перевірочних заходів, чопські прикордонники затримали чергового «шукача щастя», який прямував до ЄС.
Чоловіка кавказької зовнішності бійці відділу «Ужгород» зупинили за кількасот метрів від кордону зі Словаччиною. На прохання правоохоронців надати їм для перевірки документи, що посвідчують особу, невідомий зазначив, що є громадянином Грузії, але жодних документів при собі не має. Також чоловік зізнався, що мав намір потрапити до однієї з країн Європейської Співдружності в пошуках кращих умов проживання. Наразі правопорушник очікує рішення суд про відповідальність перед законом.


У свою чергу, прикордонники відділу «Чоп», спільно з інспекторами митниці, під час здійснення контролю потягів закордонного прямування на однойменній станції, у двох випадках виявили 190 пігулок психотропної дії. 100 таблеток «ФРОНТІНУ» та 90 таблеток «БРОМАЗЕПАМУ», які з порушенням чинного законодавства через кордон переміщували українець та росіянин відповідно, вилучені встановленим порядком.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : КонтрабандаКордон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат