Футбол. «Чепа» присоромила фаворита

Євген Свищо для rionews 11.07.2014 12:43 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі 3 тур серед юнацьких складів вищої ліги Виноградівського району. У ньому досить невдало зіграли гості, які дуже багато пропустили – 5.25 гола за поєдинок (при середньому показнику виїзних клубів у чемпіонаті – 3.91 м'яч за матч).


Перемога юнаків «Чепи» над діючими срібними призерами району стала навіть більшою несподіванкою, ніж успіх їх старших одноклубників, про який ми згадували раніше. Чорнотисівці мали вигравати, та голи їх забивних нападників Віктора Микулюка та Сергія Горвата стали малою втіхою для фанів фаворита.

Доволі неочікуваними стали розгром «Дротинців», від яких ми чекали більшого опору в Оноці. Значно краще були зобов’язані завершити свій двобій залізничники з Королева, які мали програвати з вдвічі меншим рахунком. Найпередбачуваніше завершився двобій у Вилоці.

У поточній таблиці за наслідками 3 туру сталось кілька змін. Найбільшого прогресу досягли клуби з Фанчикова та Оноку, які піднялись на два місця. На одну сходинку вниз зробили команди з Чорнотисова, Вербовця, Королева та Дротинців.

Результати 3 туру: «Зірка» Онок – «Дротинці» – 4:1, «Чепа» – «Тиса» Чорнотисово – 4:2, «Фанчиково» – «Локомотив» Королево – 9:0, «Болаж» Вилок – «Дружба» Вербовець – 4:1.

Турнірне становище: «Болаж» – 9 очок (різниця голів – 17:3), «Фанчиково» – 6 (18:3), «Тиса» Ч. – 6 (8:6), «Дружба» – 6 (5:6), «Чепа» – 4 (5:4), «Зірка» – 3 (6:14), «Локомотив» – 4 (2:14), «Дротинці» – 0 (2:13).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат