Закарпатці одержать подарунки за фото собак-безхатченків

admin 20.01.2014 10:07 СОЦІО

В Ужгороді завершується благодійний фотоконкурс «Фотографії, зроблені серцем». Конкурс, що його оголосили ГО «Барбос» та портал «Зелене Закарпаття», тривав майже 2 місяці. За цей час на адресу організаторів надійшло близько 30 світлин, що зображають життя та емоції безпритульних тварин міста.

На більшості світлин, відмічають організатори, зафіксовані пси-безхатченки. Левова частка «конкурсних» фотографій – світлини отруєного свого часу улюбленця городян «Душа міста».
Кому з учасників конкурсу пощастило найбільш вдало вловити емоції та настрій безпритульних тварин Ужгорода, журі вирішить 21 січня, у день звершення фотоконкурсу. Тоді ж, під час прес-конференції, відбудеться оголошення переможців та їх нагородження. В ході заходу журі підіб’є підсумки конкурсу, відзначить переможців та оголосить приз глядацьких симпатій за результатами голосування у соціальних мережах.
Також під час прес-конференції присутні матимуть змогу взяти участь у благодійній акції, придбавши роботи фотохудожників. Крім того, зоозахисники розкажуть про особливості стерилізації тварин, про те, як функціонує ГО «Барбос» і в якій спосіб працюють її волонтери. Також бажаючим буде вручено солодкі пам’ятні сувеніри.

Спонсорами заходу, від яких найкращі автори, яких визначить журі, отримають подарунки, виступили: акваріумний салон «Немо»; сервісний центр з ремонту ноутбуків «Notebook center»; Інтернет-магазин з продажу акваріумних гідробіонтів «AquaClub1990»; Генріх Стратон зі своїм славнозвісним морозостійким ківі; ужгородський магазин «Зоосвіт» та ГО «БАРБОС».
Опісля прес-конференції буде відкрито виставку-продаж світлин учасників фотоконкурсу у провулку Гірчичне зерно. Кошти, виручені від продажу світлин, організатори використають на стерилізацію безпритульних тварин міста. Виставка-продаж діятиме з 22 до 31 січня.

Оголошувати переможців та вручати їм нагороди будуть:
Ірина Азізян – голова ГО «Барбос»
Ольга Борсук – журналіст порталу «Зелене Закарпаття»
Сергій Гудак – фотограф, член журі фотоконкурсу
Алан Кіш – спонсор, власник акваріумного салону «Немо»

Оголошення підсумків фотоконкурсу відбудеться:
у вівторок, 21 січня жовтня, о 13:00 за адресою: Ужгород, вул. Другетів, 60, Прес-центр "Закарпаття".

admin


За матеріалами прес-центру "Закарпаття"

ТЕГИ : фотоУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат