Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.01.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 20 січня. Розпочинайте тиждень з приємних розмов за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай на час насолоди улюбленим напоєм до вас приходять лише позитивні думки. Водночас Rionews не радить розслаблятися у понеділок, а займати активну позицію й змінювати буденність на краще. Успіхів в усіх починаннях і бадьорості вам вже зранку!

Цитата дня: Люди слабкого розуму чутливі до дрібних образ, люди сильного розуму все помічають, роблять висновки і ні на що не ображаються.

© Франсуа де Ларошфуко


20 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна погода, часом дощ, в горах подекуди з мокрим снігом, вдень місцями сильні опади. Вночі та вранці місцями туман. В горах подекуди: налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7°, вдень 5-10° тепла, в горах місцями протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, часом дощ. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 8-10° тепла.


ІМЕНИНИ   20 січня – Опанас, Василь, Іван.


Цей день в історії

1265 — граф Лестерський вперше скликав на сесію англійський парламент. Парламент Великої Британії вважається найстарішим у світі.
1633 — 68-річний італійський фізик Галілео Галілей вирушив з Флоренції до Риму, щоб постати перед судом інквізиції. 21 червня на слуханнях своєї справи він публічно відмовився від підтримки теорії про обертання Землі навколо Сонця.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 22 січня — «Хоббіт: Пустка Смога-3D». Поч. о 13.30 та 20.20. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2-3D». Поч. о 10.00, 11.40 та 16.40. «Таємне життя Уолтера Мітті-2D». Поч. о 18.20.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 22 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу”. Поч. о 10.00, 17.45, 21.45. “Крижане серце 3D”. Поч. об 11.50, 15.40. “Тарзан 3D”. Поч. о 14.00. “47 Ронін 3D”. Поч. о 19.35.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. З самого початку дня досить вірогідно, що тобі хтось зробить дуже важливу ділову пропозицію. Це твій шанс, і не варто його втрачати ні в якому разі! Незабаром цей момент дасть чималий «ґешефт». У другій половині дня не варто піддаватися спокусам і рекламі чогось нового - це не найкращий час для покупок і витрат.
Телець. Гарні можливості супроводжуватимуть тебе із самого ранку. Головне - вчасно помітити їх і не пропустити. Тобто потрібно «спіймати удачу за хвіст». У роботі потрібний певний підхід, який докорінно відрізняється від традиційного ведення твоїх справ. Знайди в собі родзинку креативності та нестандартності. Чим більше ти відійдеш від второваних шляхів, тим більшого успіху зможеш досягти.
Близнюки. Максимальну вигоду або навіть прибуток принесе сьогодні творча робота. Пощастить людям вільних професій. У другій половині дня не варто вільно чи мимоволі провокувати ревнощі та інші подібні почуття і відчуття у свого коханого чоловіка. Ти можеш згодом пошкодувати про це, коли він (пізніше, звичайно) відіграється, зачіпаючи твої власницькі інстинкти.
Рак. Не забудь носити з собою записну книжку - серед білого дня тебе відвідуватимуть дуже цінні ідеї, які ти мусиш встигнути записати для їхньої подальшої обробки. Занурюйся в незвідані області, досліджуй нові шляхи - сьогодні успіх чекає на «піонерів» - першопрохідців. Одне складно - як пояснити керівництву та своїй команді, що ти на вірному шляху, і як змусити їх довіритися тобі? Якщо ти вирішиш це питання - будеш у фаворі.
Лев Сьогодні буде можливість втілити у життя деякі зі своїх довго виношуваних планів або проектів. Керівництво буде задоволене такою твоєю ініціативою і всіляко заохочуватиме тебе. У сім'ї, вдома у деяких представниць твого знака не зовсім приємна атмосфера - щось напружилося і «повисло». Не варто нагнітати ситуацію - постарайся першою викликати опонентів на розмову і перемир'я.
Діва. Не варто сьогодні покладатися на допомогу і підтримку з боку. Потрібно і можна розраховувати лише на власні сили і ресурси - цей день підтримує одиначків-професіоналів. Увімкни свій практицизм і прагматизм, слідуй за логікою і фактами і доб'єшся максимального успіху. Вечір бажано провести в теплій і дружній обстановці - ти потребуватимеш емоційного і фізичного відпочинку.
Терези   Справи практичні і конкретні все більше і більше ставатимуть на твоєму шляху. І це природно - розпочався робочий тиждень. Доведеться розбиратися з минулими запущеними проектами, деякі доведеться «поховати», що природно - пройшов час, і їхня актуальність скінчилася. Що цікаво - нинішній темпо-ритм буде тобі «в кайф» - ти отримаєш кусу задоволення від виконаної роботи і, власне, від самого процесу.
Скорпіон Ти зможеш сьогодні трохи «пригальмувати» свій темп і ритм. Справи складаються таким чином, що цейтнот на час відійде і можна зробити перепочинок. Але не варто зовсім розслаблятися і починати «валятися» - є справи не термінові, але щоденні і також потребують дозволу. Віддайся спокійній і неспішній праці, попиваючи чай/каву.
Стрілець. Сьогодні твої думки, мовлення, ідеї матимуть більшу конкретику і чіткість. Це дуже і дуже сподобається керівництву або твоїм партнерам. Вони почнуть потроху розкриватися перед тобою. І твоє завдання - скористатися моментом, увімкнути в собі розважливого і в міру цинічного працівника. Це принесе тобі і твоєму підприємству прибуток та інші дивіденди.
Козеріг Дзвінки, листи, візити - це те, чим буде забитий твій робочий день. Постарайся не потонути у всьому цьому і вчасно зреагувати на всі сигнали і повідомлення. Але, тим не менш, у другій половині дня через якусь неуважність ти можеш втратити певний ресурс - свій чи свого підприємства. Це або втрата реальних коштів, або втрата гарного потенційного клієнта, тобто, майбутніх коштів.
Водолій. Ти зможеш знайти конструктивний підхід у реалізації справ, які вже давно «припадають пилом на полиці». Але займатися великими інвестиціями і влаштовувати «великі» угоди не варто. Прояви нестандартний підхід і не поспішай із висновками - багатьом справам потрібен час для «сходу». У другій половині дня ти зможеш спокійно і не поспішаючи попрацювати у досить зручній і тихій обстановці - поїде нестерпний колега або шеф, і тобі буде надана повна свобода дій.
Риби Сьогодні тобі доведеться і пощастить мати цікаві заняття - те, чим ти раніше не особливо займалася, і в чому мала небагато досвіду. Але є палаючі очі і азарт. У другій половині дня повернися до заздалегідь запланованих і оговорених справ - ти зможеш багато чого досягти тут, якщо реально заздалегідь готувалася до вирішення цих завдань. Вечір проведи в сімейному колі.




А зараз — усміхніться :)



- Мій чоловік дебіл. Зробили синові щеплення, і він написав на дитині маркером: «Вірусна база оновлена 19.12.12».



- Дорогий, не нервуй, нервові клітини не відновлюються!
- Люба, не мудруй - зуби теж.



Священник в пустелі зустрівся з левом. Почав молитись з переляку:
- О, Боже! Молю тебе, внуши цьому леву християнські почуття!
Лев сідає на задні лапи, схиляє голову і вимовляє:
- Благослови, Господи, їжу, яку я зараз прийму.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат