Влада звільнить бізнес від кримінальної відповідальності

admin 23.06.2014 11:21 ПОЛІТИКА

Якщо бізнесмени добровільно сплачуватимуть 15% податкових зобов'язань.


Верховною Радою України у першому читанні ухвалено законопроект №4930 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на   додану вартість у разі застосування податкового компромісу».

«Це дуже важливий законопроект, адже саме бізнес озвучив прохання ініціювати механізм компромісу. І позитивним є те, що Парламент пішов назустріч підприємцям і підтримав нашу ініціативу щодо звільнення від фінансової, кримінальної та адміністративної відповідальності бізнесу, який скористається податковим компромісом», - наголосив Перший заступник Міністра доходів і зборів України Ігор Білоус.

За його словами, після завершення періоду дії цього компромісу такий бізнес зможе працювати відкрито, проходити аудит, залучати фінансування, нарощувати свою капіталізацію.

Нагадаємо, законопроектом про податковий компроміс передбачено звільнення платників податків від фінансової, кримінальної та адміністративної відповідальності за умови добровільної сплати у розмірі 15% занижених ними податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та/або податку на додану вартість за податкові періоди до 1 січня 2014 року.

admin


За матеріалами прес-служби Міндоходів

ТЕГИ : Міндоходівбізнесподатки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат