Балогу не підпустили й до Партії розвитку

21.06.2014 22:38 ПОЛІТИКА

У Києві пройшов Форум розвитку України, на якому ухвалено остаточне рішення про створення партії.


Форум відбувся під керівництвом групи депутатів — Сергія Ларіна, Юрія Мірошниченка, Володимира Зубанова та директора Інституту стратегічних досліджень Андрія Єрмолаєва. У засіданні також взяли участь представники політичної ланки та громадські активісти з кожної області України. Закарпаття представляла група депутатів на чолі з Іваном Качуром.

Кожен із учасників Форуму висловив своє бачення виходу з кризи і було ухвалене рішення створення нової політсили, базисом якої стане соціально-ліберальна ідеологія.

Крім цього, партія базуватиметься на ідеях консолідації та примирення суспільства, втілення євроінтеграційного курсу на основі широкого громадського консенсусу. У партію ввійдуть справжні менеджери та фахівці. Також передбачається, що посад лідера і голови в партії не буде. Основні рішення прийматиме з’їзд, який обирає національний комітет партії — політичну раду, він же обирає голову комітету.

Як повідомляли закарпатські ЗМІ, у випадку перевиборів до Верховної Ради клан Балог шукатиме партію, від якої балогівці зможуть іти до парламенту. Після того, як рухнув план із Порошенком, Балоги мали намір прибитися до Сергія Льовочкіна, з яким у Віктора Балоги були хороші стосунки. Саме Льовочкін є одним із ініціаторів створення Партії розвитку. Однак тепер уже очевидно, що і в цю партію Балог не пустили, бо головною кандидатурою на керівника Закарпатської обласної організації цієї партії є Іван Качур.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


22.06.2014 06:45 жуст

ну где этот мукачевский холуй уже только не был и сдпуо,ихня украина,рыгионы,боже даже уже и не помнится,кажется только президентом еще не был,уймется он когда-нибудь или пора его посадить на сраку


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат