Футбол. Огляд-аналіз 5 туру юнацької першості західної зони першої обласної ліги

Євген Свищо для «rionews» 02.06.2014 14:38 СПОРТ

5 тур пройшов без гучних сенсацій і з двома невеличкими несподіванками в Чопі та Великому Березному.


Відзначаємо, що перечинські «Карпати», здолавши на виїзді «Баранинці» – 3:0, здобули четверту поспіль розгромну перемогу, та другу аналогічну виїзну звитягу до ряду. Для самих же «Баранинців» це фіаско стало третім розгромом поспіль, що є абсолютно найгіршим показником юнацької футбольної західної зони.

Другу поспіль розгромну та п'яту поспіль загалом здобув кінчешський «Сокіл», який аж занадто сильно присоромив «Сільце» на очах у його вболівальників – 3:0. Слід згадати й про те, що кінчешці виграли на виїзді втретє поспіль, а клуб із Іршавщини хоча й програв вдома вперше, та це фіаско стало другою розгромною поразкою поспіль загалом.

Вдруге поспіль суперника розгромив і «Локомотив», який у Чопі трохи неочікувано (прогнозувалась рівна гра) присоромив худльовську «Віолу» – 3:0.  

Третю поспіль домашню звитягу здобула «Бийгань», яка очікувано розбила верхньокоропецькі «Карпати» – 6:0. Для верхньокоропівців це фіаско стало третім поспіль виїзним програшем з різницею в 2 голи і більше.

Рівним очікувався поєдинок і в Великому Березному, та гравці «Дийдо» з Дідова змогли вирвати доволі несподівану звитягу – 1:0. Цей здобуток виглядатиме ще вагомішим, якщо згадати, що дідівці вперше взяли очки на полі суперника. «Березний» не скористався доволі хорошими шансами перервати серію поразок і продовжили її до чотирьох поспіль.  

Трохи більшого очікували фани з Концгазо від свого «Вітязя», якому дало доволі прогнозований домашній бій «Ракошино» – 1:1. Незважаючи на втрату очок концгазці довели свою безпрограшну серію до чотирьох матчів поспіль і поступаються за цим показником тільки кінчешцям та перечинцям.

Євген Свищо для «rionews»

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття 1 ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат