Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.05.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 28 травня. Сміливо розпочинайте новий день, адже успіх обов’язково завітає до вас. Нехай ароматна кава підсилює приємні відчуття та сприяє бадьорості вже зранку. Використовуйте кожну хвилину, аби зробити ось корисне для себе чи інших людей, і все хороше повернеться вам сторицею. Гарного дня!

Цитата дня: Ти живеш у своїх вчинках, а не в тілі. Ти - це твої дії, і немає іншого тебе.

© Антуан де Сент-Екзюпері "Маленький принц"

28 травня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями , вдень на більшій частині території короткочасні дощі, подекуди грози. Вночі та вранці в гірських долинах місцями туман. Вітер південний 5-10, під час грози подекуди шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 20-25, в горах місцями вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями , вдень на більшій частині території короткочасні дощі, подекуди грози. Вночі та вранці в гірських долинах місцями туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями , невеликий короткочасний дощ, вдень з грозою. Вітер південний 5-10, під час грози 12-17 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 23-25° тепла.


МЕНИНИ 28 травня - Дмитро, Ісая, Пахомов


Цей день в історії

1923 — генеральний прокурор США оголосив, що жінки мають право носити штани де завгодно й коли їм це заманеться.
1957 — у США заснована Національна академія грамзапису, що вручає одну з найпрестижніших премій у світі музики — «Греммі».
1959 — Американськими вченими був проведений успішний запуск в космос з поверненням двох мавп,Айбл та Бейкер на ракеті АМ-18.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгородське державне музичне училище імені Д. Є. Задора
28 травня — концерт лауреата міжнародних конкурсів, лауреата обласної премії імені Д. Задора оркестру народних інструментів (керівник Світлана Стегней). Поч. о 18.00.

«Доміон»
До 28 травня   — “Люди Ікс: дні минулого майбутнього, 3D». Поч. о 10.00, 16.00 та 18.20. «Годзилла, 3D». Поч. 13.50, 20.50, 23.00. “Оллі та скарби піратів, 3D». Поч. о 12.20.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 28 травня   — «Годзилла, 3D». Поч. о 10.30, 17.45. «Люди Ікс, 3D”. Поч. о 12.45, 15.15, 20.00, 22.30.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва з нагоди 200-річчя Т. Шевченка “Художники Закарпаття — Кобзарю” (Товариство професійних художників Закарпаття).                        
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Падіюн
До 26 травня — виставка екзотичних метеликів.


Галерея «Ужгород»  
Творчий звіт дитячої школи мистецтв.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня старайся утриматися від прийняття однозначних рішень. Твій професійний досвід допоможе уникнути фінансових втрат. У другій половині дня старайся уникати спілкування з вороже налаштованими особами, щоб уникнути скандалу. Тобі треба вчитися працювати в команді, щоб поліпшити показники. Увечері старайся не включати телевізор, краще почитай цікаву книгу.
Телець Цей день варто присвятити обговоренню творчих ідей і побудові планів. Не варто звертати уваги на критику колег, іди своїм шляхом. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани керівництва. Намагайся не панікувати і довіритися своєму внутрішньому голосу. Увечері варто вирушити на світський захід, щоб побачитися зі старими друзями.
Близнюки У першій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі з новими партнерами. Тобі потрібно відмовитися від ілюзій і діяти раціонально, щоб виправити ситуацію. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від свого колеги. Використовуй вдалу ситуацію, щоб поліпшити своє матеріальне становище. Увечері тобі варто подбати про свою зовнішність і зробити омолоджувальні процедури.
Рак. Сьогодні тобі варто відволіктися від рутинної роботи і зайнятися творчістю. Нові ідеї схвалить керівник і виділить додаткове фінансування. У другій половині дня уникай конфліктів з опонентами. Твої недоброзичливці спробують створити перешкоди для реалізації твоїх планів. Увечері обов'язково прогуляйся, щоб відновити сили.
Лев   Цей день варто присвятити навчанню і освоїти нові професійні навички. Тобі варто відмовитися від своїх амбіцій і вчитися працювати в команді. У другій половині дня спробуй обговорити свої напрацювання з керівником. Тобі вдасться отримати додаткові привілеї та фінансування нових проектів. Колеги можуть перешкоджати твоєму успіху, будь обережніше. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити роботу з документами.
Діва. Сьогодні ти зможеш досягти потрібного результату в діалозі з партнерами. Використовуй свою чарівність, щоб переконати керівника у сприянні твоїм планам. У другій половині дня варто утриматися від підписання документів. Порадься з колегами, щоб уникнути негативних наслідків. Увечері можуть завітати гості, тому наведи порядок і купи продукти.
Терези Сьогодні тобі доведеться відстоювати свої ідеї і боротися з недоброзичливцями. Керівник може виявити твої недоліки в роботі. У другій половині дня ти зможеш вирішити складне фінансове питання завдяки старому другу. Не варто звертати уваги на дрібні подразники, це знижує твою продуктивність. Вечір варто присвятити прибиранню і навести порядок в підсобних приміщеннях.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих питань водночас. Старі партнери запропонують відновити співпрацю. Використовуй ситуацію собі на благо, і ти отримаєш швидкий прибуток. У другій половині дня важливі переговори можуть затягнутися. Тобі потрібно приховувати свої справжні плани, щоб здобути перемогу. Увечері вирушай на концерт живої музики, щоб отримати приємні враження.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Стеж за тим, щоб інформація не пропала, інакше доведеться виконувати марну роботу. У другій половині дня ти дізнаєшся про таємні плани твоїх недоброзичливців. Не поспішай приймати рішення, зважуй кожен свій крок, щоб не потрапити у скрутне становище. Увечері можуть загостритися хронічні захворювання, вжий заходів.
Козеріг Цей день буде результативним для переговорів з іноземними партнерами і налагодження ділових зв'язків. Тобі потрібно проявити наполегливість, щоб досягти поставленої мети. У другій половині дня на тебе чекає незапланований прибуток. Використовуй засоби для власного розвитку і реклами, щоб отримати популярність. Увечері зустріч зі старим другом дозволить прискорити вирішення фінансових питань.
Водолій. Цей день варто присвятити спілкуванню з новими партнерами і переглянути свої плани. Тобі варто відмовитися від тих проектів, які забирають багато часу. У другій половині дня може виникнути конфлікт з керівником. Намагайся стримувати свої емоції, щоб уникнути негативних наслідків. Твої колеги будуть вороже ставитися до нових починань. Варто розібратися з ким саме тобі буде комфортно співпрацювати.
Риби Вранці сімейні проблеми можуть змінити намічені плани. Старайся зібратися і сконцентруватися на виконанні своїх професійних обов'язків. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з партнерами, що приведе до розриву ділових стосунків. Тобі потрібно шукати альтернативні методи вирішення проблем. Ввечері треба зібратися в затишному місці з колегами, яким ти довіряєш.



А зараз — усміхніться :)

- Я не був п'яний!
- Чувак, ти в магазині бив ананас і кричав: "Спанч Боб, вилазь, я знаю, що ти там!".



Йде іспит. З класу виходить замучений студент. Все у нього відразу запитувати:
- Ну як здавав?
- Як в церкві.
- Як?
- Він ставить питання, я хрещуся. Я відповідаю, він хреститься.



Весна. На деревах розпустяться бруньки, жінки розпускають волосся, діти - соплі, чоловіки - руки.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат