Через які пункти перетину кордону краще дістатися Європи автомобілем

admin 27.05.2014 11:23 ДОЗВІЛЛЯ

Під час літнього туристичного сезону державна консульська служба Угорщини радить скористатися їхніми порадами, аби уникнути довгих черг при перетині кордонів.


Через які пункти перетину кордону краще дістатися Європи автомобілем.
Більшість водіїв намагаються перетинати кордони, що розташовані на головних магістралях, натомість це створює певні труднощі та затори. Набагато легше уникнути стояння у чергах, якщо скористатися іншими альтернативними пунктами, що знаходяться часом у кількох кілометрів від основних.

У напрямку Сербії з Угорщини рекомендують скористатися замість перетину КПП Роске-Хоргош іншим - а саме Томпа-Келебія, що веде у бік Суботиці та міжнародної траси Е-75. Або пунктами Бачолмаш-Баймок чи Герцегсантьо-Бачкі Брег, відкриті 24 години на добу. Або Ашотхолом-Бачкі Виноград (працює з 7 до 19 години за середньоєвропейським часом).

Якщо їхати з Угорщини до Румунії, то пропонується перетинати кордону у Кісомбор-Ценад в напрямку Тімішоара та міжнародної траси Е-70.

У напрямку України мандрівникам радять замість перетину кордону Захонь-Чоп скористатися КПП Берегшурань-Астей ("Лужанка"). Цей пропускний пункт працює 24 години на добу у обидва боки, тут є чотири смуги руху для легкових автомобілів.

Рекомендується також КПП Барабаш-Косино (відкритий з 8 до 20 години за київським часом), або КПП Лонья-Дзвінкове (відкритий з 9 до 17 години за к.ч.) - з двома смугами руху.

mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат