Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 15.01.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 15 січня. Впускайте до своїх думок лише приємні емоції і кавуйте в компанії бажаних співрозмовників. Нехай навколишній потік людей, новин чи справ не напружує вашого гармонійного стану. Середа – якнайкращий час, аби почати щось корисне, так що гайда до роботи!

Цитата дня:   Я сподіваюся, що брехлива назва цієї книги вас не занадто дістала: звичайно, кохання живе зовсім не три роки, я щасливий, що помилився.

© Фредерік Бегбедер "Любов живе три роки"


15 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненнями погода. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощ, мокрий сніг на високогір'ї сніг. Вночі та вранці подекуди слабкий туман. Місцями налипання мокрого снігу. На перевалах ожеледиця. Вітер південний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0 - 5° тепла. В горах місцями: вночі 3 - 7° морозу, вдень 0 - 3° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненнями погода. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощ. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0 - 2° тепла, вдень 2 - 4° тепла.



За православним календарем 15 січня ІМЕНИНИ відзначають Закхей, Зорзис, Кузьма (Козьма, Косма), Марко, Модест, Петро, Серафім, Сергій (Сергий), Сидір (Исидор), Сильвестр (Селиверст), Уляна (Иулиания), Федота (Феодота), Феоген, Феопемпт, Феопист.

Сьогодні також:
• День Вікіпедії
•   — День міжнародного визнання Хорватії.
•   — День посадки дерев.


Цей день в історії

1797 — Джон Етерінгтон з Лондона вперше в Англії почав продаж у своєму магазині нового типу головного убору — циліндра.
1892 — У газеті «Triangle» в місті Спрінґсфілд, штат Масачусетс, де виникла гра баскетбол, автор гри доктор Джеймс Нейсміт вперше опублікував 13 правил її проведення.
1907 — Доктор Лі де Форест, визнаний у світі як «батько радіо і дід телебачення», запатентував трьохелектродну вакуумну трубку, пристрій, котрий дав змогу перетворити радіо на практично використовуваний пристрій передачі голосу та музики.


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.


«Доміон»
До 15 січня — «Таємне життя Уолтера Мітті». Поч. о 20.10. «Кохання у великому місті-3». Поч. о 13.20, 16.50, 18.30. «Ялинки-3». Поч. о 15.00 та 22.10. «Прогулянки з динозаврами-3D». Поч. о 10.00 та 11.40.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен.Не варто сьогодні провокувати конфлікти і «брати вогонь на себе». Краще постаратися максимально зберегти мир всередині себе і зовні - адже сварка і скандал у тебе спалахує миттєво! Ти ж це знаєш! Не зациклюйтеся на нікчемних непорозуміннях у спілкуванні з людьми. А вже тим більше - з близькими та рідними.
Телець Сьогодні краще спілкуватися з людьми, які приємні очам і серцю, і які не заважатимуть твоєму прагненню заслуженого комфорту. Причому - у всьому - в одязі, їжі, на робочому місці тощо. В іншому випадку ти втратиш багато душевних сил. І навіщо, питається?
Близнюки З самого ранку тобі буде важко бути зібраною і організованою. Але постарайся пересилити себе - як-ніяк робочий тиждень вже в розпалі. Також не варто сьогодні піддаватися спокусам матеріального світу - це може закінчитися плачевно для твого сімейного бюджету. Ближче до другої половини дня і ввечері тебе «дошкулятимуть» питання чуттєвого характеру.
Рак. Що б не трапилося у твоїй інтимної сфери життя - не варто цю тему піднімати з подругами, а вже тим більше з іншими сторонніми людьми. Навіть не варто довірятися психологам і лікарям (звичайно, якщо ситуація не зайшла занадто далеко і не вимагає втручання і негайної допомоги досвідченого фахівця ). Всі питання (для початку, принаймні) тобі варто обговорити зі своїм партнером.
ЛевСьогодні гарний день, щоб (крім усього іншого) зайнятися своїм тілом, його вдосконаленням. На тебе чекає спортзал, басейн, хороший масажист. А от у плані справ і роботи сьогодні твоєму керівництву з тобою пощастило менше - незрозумілий і зовсім неробочий твій емоційний стан ускладнює виконання твоїх обов'язків.
Діва.У першій половині дня твої справи йдуть своїм чередом - ніяких ексцесів не відбувається. Також варто відзначити, що тобі не потрібно сьогодні бути жорсткою зі своїми дітьми - загроза і сила ні до чого не приведе - будь ласкавіше і м'якше. Ти побачиш, як змінюються твої взаємини з ними. Підключи собі на допомогу і підтримку свою половину - нехай він також візьме участь у вихованні власних дітей.
Терези У Сьогодні зрання тебе долає стара добра лінь, і немає ніякого бажання просувати свої справи. Не варто на сьогодні планувати якісь важливі переговори або починати реалізовувати серйозні проекти. Ця хандра якимось чином позначиться і на твоєму самопочутті - ти будеш розбитою, з головним болем тощо. Найкраще закінчення цього дня - у ванній з пінкою і морською сіллю.
Скорпіон З самого ранку буде небезпека невірного розпорядження своїми (або сімейними) фінансами. Будь уважною і не «дай маху» ! А у другій половині сьогоднішнього дня домашні клопоти і турботи завадять втіленню якихось особистих і приємних планів на вечір. Простіше кажучи - може зірватися твоє побачення з молодим чоловіком через домашні проблеми.
Стрілець З самого ранку тобі потрібно скоротити число ділових зустрічей і ділових переговорів - існує ймовірність, що сьогоднішнє спілкування буде лише викликати в тобі хвилю роздратування і агресії, і, звичайно, ні до чого конструктивного не приведе. У другій половині дня заплановане спілкування з друзями і подругами, на жаль, не принесе радості і бажаного емоційного задоволення. Вся справа в суперечках через різницю смаків і пристрастей, що ніяк не допоможе розслабленню і відпочинку.
Козеріг Спробуй на сьогодні взяти вихідний. У будь-якому випадку з тебе сьогодні вийде дуже поганий працівник. Ти майже весь день перебуваєш хтозна-де і віддаєшся мріям. Причому - потенційно зовсім не реальним. Цей стан сильно позначиться на продуктивності твоєї праці. Увечері просто включи телевізор і переглянь щось легке і ненав'язливе.
Водолій. У першій половині дня не варто «вестися» і піддаватися спокусам зробити серйозну і важливу покупку. Що б не говорили колеги на роботі або подруги - не варто! Річ, куплена сьогодні, не прослужить довго, на жаль. Ти тільки витратиш кошти, і оточуючі не встигнуть оцінити тебе в цьому новому вбранні. Вечір цього дня присвяти давно запланованому прибиранню - на кухні, на балконі, в шафі - не важливо, де саме. Головне - наведи хоч частково порядок у своїй оселі. Це допоможе навести лад у думках і спокійно й умиротворено заснути.
Риби Твої колеги і співробітники волею-неволею постійно відволікатимуть тебе від виконання своїх обов'язків. Тобі потрібно навчитися на тонкому рівні виокремлювати важливу інформацію від порожньої, навчитися вибирати співрозмовників, розділяючи їх на гідних уваги і недостойних, що не приносять чогось корисного. В іншому випадку ти просто зав'язнеш у листуванні, розмовах і чутках, які тебе оточують.




А зараз — усміхніться :)

- Мам, а коли я вилосту я буду на тебе похоза?
- Будеш, донечко, будеш.
- Ну і насо тоді зити?



Ідеальна пара:
- Коханий, там друзі прийшли, йди пиво пити!
- Ні, сонечко, я ще підлогу не домив!



- Ти зараз де?
- В пеклі.
- Ясно, вийдеш з універу, подзвони.

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат