Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.05.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 21 травня. Звертайте увагу на дрібниці, адже з них складаються великі приємності. Нехай ароматна кава пробуджує від сну й спонукає змінювати цей світ на краще. Бадьорості вам на початку нового дня й корисних справ сьогодні!

Цитата дня: Ні. Ми не вмираємо. Помирає час. Проклятий час. Він вмирає безперервно. А ми живемо. Ми незмінно живемо. Коли ти прокидаєшся, надворі весна, коли засинаєш - осінь, а між ними тисячу разів миготять зима і літо, і, якщо ми любимо один одного, ми вічні і безсмертні, як биття серця, або дощ, або вітер, - і це дуже багато. Ми вигадуємо дні і втрачаємо роки! Але кому яка справа, кого це турбує? Мить радості - оце життя! Лише вона найближче до вічності.

© Еріх Марія Ремарк "Тріумфальна арка"

21 травня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південний 5-10, під час грози подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 23-28°, в горах місцями вночі 5-7°, вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в дощі подекуди 2-4 км, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 25-27° тепла.


ІМЕНИНИ 21 травня - Арсеній, Іван


Сьогодні також:
• Всесвітній день культурної різноманітності в ім'я діалогу і розвитку
• День захисту від безробіття
• День пам'яті жертв геноциду черкеського народу.
Національні[ред. • ред. код]
•   День відкриття (Кайманові острови)
  Релігійні[ред. • ред. код]
• День Іоана Богослова (покровителя авторів, редакторів і видавників)



Цей день в історії

1859 — Запущений годинник Біг-Бен в Лондоні
1864 — після закінчення російсько-кавказької війни почалася масова депортація і винищення черкесів, геноцид черкеського народу.
1892 — У Києві пущений перший в Російській імперії електричний трамвай
1892 — У Мілані здійснено постановку опери «Паяци» Руджеро Леонкавалло



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
21 травня — концерт естрадно-духового оркестру «Alma Latina. Innuendo (Queen). El cumbanchero». Керівник — заслужений артист України Володимир Співак. Солісти — Мирослава Швах-Пекар (вокал), Іван Кормош (труба). Ведуча — музикознавець Наталія Піцур. Поч.о 18.30.


Падіюн
До 26 травня — виставка екзотичних метеликів.


«Доміон»
До 21 травня   — «Годзилла, 3D». Поч. о 10.00, 19.00, 21.10 та 23.20. «13-й район. Цегляні маєтки». Поч. о 13.50 та 17.20. «Інша жінка». Поч. о 12.00. “Кухня в Парижі». Поч. о 15.30.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 21 травня   — «Білявка в ефірі». Поч. о 10.00. «Годзилла». Поч. об 11.40, 17.25, 19.40, 21.50. «Оллі та скарби піратів, 3D». Поч. о 13.55. «Інша жінка». 15.25.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).
20 травня — концерт студентів відділу академічного співу (клас Надії Підгородської) “Ave Maria”. Поч. о 16.00.
22 травня — відкриття звітної виставки творчого об’єднання професійних художників Закарпаття. Поч. о 15.00.                              
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Творчий звіт дитячої школи мистецтв.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня не варто розраховувати на допомогу колег, роби відразу все самостійно. Тобі доведеться відмовитися від безперспективного проекту, щоб залишитися на плаву. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Тобі потрібно проявити наполегливість і бути більш переконливою у своїх судженнях. Вечір варто присвятити догляду за своєю зовнішністю і омолоджувальним процедурам.
Телець Сьогодні тобі варто утриматися від прийняття однозначних рішень і підписання важливих документів. Прислухайся до поради керівника, щоб уникнути фінансових розтрат. У другій половині дня ти зможеш домовитися з новими партнерами про вигідні умови співпраці. Використовуй свою чарівність, щоб вплинути на хід важливих переговорів. Увечері краще залишитися вдома і провести час у колі сім'ї.
Близнюки Сьогодні на тебе чекає складний і суперечливий день. Партнери можуть виставити додаткові умови, які для тебе не вигідні. У другій половині дня стережися незнайомих осіб, які пропонують фінансові авантюри. Тобі потрібно зважувати кожен свій крок, щоб уникнути фінансових втрат. Увечері родичі можуть порушити намічені плани, не варто засмучуватися.
Рак. У першій половині дня стосунки з керівником будуть напруженими. Тобі потрібно спокійно поставитися до критики недоліків у твоїй роботі. У другій половині дня спробуй відволіктися від рутини і зайнятися мозковим штурмом. Тобі вдасться вирішити складну ситуацію завдяки нестандартним діям. Увечері зустрінься з подругою, щоб обговорити важливі питання, які тебе турбують..
Лев   Цей день варто присвятити роботі над усуненням недоліків. Тобі потрібні помічники, щоб підвищити ефективність і поліпшити свої фінансові результати. У другій половині дня займися аналізом отриманої інформації та поточної статистики. Тобі потрібно докласти більше зусиль, щоб досягти потрібного результату. Вечір варто провести в романтичному місці і душевно поговорити з партнером.
Діва. Цей день варто присвятити спілкуванню з новими партнерами і налагодженню ділових зв'язків. Тобі доведеться використовувати свій минулий досвід, щоб уникнути помилок. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди з боку опонентів. Не варто гостро реагувати на провокації, будь мудрішою і спокійнішою. Увечері постарайся навести порядок у своїх особистих речах, спробуй змінити звичний стиль.
Терези Сьогодні ти зможеш надолужити згаяне і зробити правильні кроки. Керівник відзначить твої заслуги публічно перед колективом. У другій половині дня відмовся від спілкування з особами, які тебе дратують. Використовуй старі ділові контакти, щоб вирішити складне фінансове питання. Вечір варто присвятити заняттю, яке тебе заспокоює.
Скорпіон У першій половині дня ти зможеш вирішити кілька важливих фінансових питань. Колеги підтримають твої починання і допоможуть усунути дрібні недоліки в роботі. У другій половині дня сприятливий час для вирішення юридичних питань. Тобі вдасться отримати додаткові привілеї та фінансування від керівника. Вечір принесе несподівано приємну зустріч із другом дитинства.
Стрілець У першій половині дня намагайся не втручатися в конфлікти між колегами. Зосередься на виконанні монотонної роботи, щоб завершити розпочаті справи. У другій половині дня спробуй обговорити свої нові ідеї з партнерами. Тобі потрібно навчитися працювати в команді, щоб збільшити прибуток. Увечері на тебе чекає серйозна розмова з партнером і з'ясування стосунків.
Козеріг Цей день варто присвятити вирішенню питань з бюрократичними інстанціями. Тобі потрібно стримувати свій гнів, щоб уникнути конфлікту. У другій половині дня впливовий покровитель надасть тобі сприяння. Використовуй вдалу можливість, щоб поліпшити своє матеріальне становище. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити важливі переговори з партнерами.
Водолій. Цей день потрібно присвятити роботі в команді, щоб поліпшити власні фінансові результати. Не варто сперечатися і з'ясовувати стосунки, будь мудрою і толерантною в діалозі з партнерами. У другій половині дня тобі вдасться вийти зі скрутної ситуації завдяки допомозі друга. Увечері спробуй створити романтичну атмосферу, щоб зробити приємний подарунок партнеру.
Риби Цей день ефективний для впровадження нових методик в роботу. На тебе чекають несподівані відкриття, які багато змінять. У другій половині дня потрібно подбати про наведення порядку на робочому місці. Діалог із партнерами буде плідним і принесе зміцнення важливих зв'язків. Увечері прогуляйся перед сном, щоб зняти напругу.


А зараз — усміхніться :)

Я люблю тебе. І плювати, що ти - шоколад!



- Вам не важко зробити мені каву з пінкою?
- Та раз плюнути.



Щастя - це коли у тебе серед друзів є медик, мент, юрист і кілер. Відразу жити стає якось простіше.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат