Мукачівці врятували сусіда від смерті

admin 20.05.2014 11:50 СОЦІО

19 травня, о 4.56 мукачівським рятувальникам повідомили, що на вулиці І. Франка, на четвертому поверсі горить одна із квартир п’ятиповерхівки. Телефонували стурбовані сусіди, які почули запах диму й негайно забили на сполох.
 


На місце виклику поспішили рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. З’ясувалося, що у квартирі знаходився 38-річний син господині оселі. На момент прибуття бійців ДСНС, він вже добряче надихався чадного газу й ледве був при свідомості. Рятувальники допомогли чоловікові спуститися сходами на вулицю. Кваліфікованої медичної допомоги потерпілий не потребував. За словами пожежників, ще якихось півгодини й врятованому вже не знадобилося б жодної допомоги. На його щастя, сусіди вчасно повідомили про загорання.
 
Для ліквідації стихії професіоналам знадобилося 19 хвилин. Внаслідок пожежі були знищені речі домашнього вжитку, що знаходилися в осередку загорання, та пошкоджено диван. А от призвело до цього, ймовірніше за все, необережність під час паління самого потерпілого. Очевидці кажуть, що чоловік полюбляв хильнути зайвого й перед сном покурити.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : пожежаДСНСМукачево

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат