Ужгородські депутати просять електорат не допустити до влади мукачівську сім’ю (ЗВЕРНЕННЯ)

admin 16.05.2014 09:59 ПОЛІТИКА

Редакція Варош Унгвар отримала звернення за підписами майже двох десятків депутатів Ужгородської міськради, в якому вони просять нарешті розстежити напади на в.о.міського голови Віктора Щадея.

Також звертаються до ужгородців із проханням бути пильними і не допустити знову до влади всім відому мукачівську сім’ю. Наводимо текст:

Шановні ужгородці!
Сьогодні, коли наша країна переживає найважчі часи в своїй історії, коли на Сході представники колишньої злочинної влади за підтримки зовнішнього агресора перетворюють життя українців на хаос, убивають наших співвітчизників, окремі політичні банкрути намагаються дестабілізувати життя в мирному Ужгороді.

Лише за останній час ми стали свідками подій, які інакше як безпрецедентними та вкрай зухвалими не назвеш. У лютому на виконувача обов'язки міського голови Ужгорода Віктора Щадея було скоєно збройний напад. Лише за щасливим збігом обставин йому вдалося вижити. Не пройшло і кількох місяців, як невідомі підпалили авто нинішнього очільника Ужгорода.

Ми офіційно кажемо «невідомі», бо за цей час наші правоохоронні органи не спромоглися не те що розкрити дані злочини, а навіть виявити підозрюваних у них. Однак громаді нашого міста добре відоме коло осіб, які не можуть змиритися із відстороненням від владних крісел. Їм не вигідна планомірна та ефективна робота нинішнього міського керівництва. Та найбільш болючішим для них є прикриття злодійських корупційних схем, які вони так дбайливо «вирощували» в усіх сферах життєдіяльності Ужгорода впродовж останніх років.
Українська злочинна «сім'я» втекла із награбованим за межі країни. Мукачівська «сім'я», судячи з усього, ще нахабніша, намагається повернутися до насиджених владних місць використовуючи усі можливі засоби: кишенькові ЗМІ,
суди, підконтрольних депутатів та чиновників. Небезуспішно прагне потрапити під політичне крило партій Майдану. А коли усі вищенаведені засоби не дають потрібного ефекту - вдається до відвертих злочинних дій та залякування.

У зв'язку з цим ми звертаємося до правоохоронних органів краю нарешті провести всебічне розслідування злочинів, вчинених проти виконувача обов'язки міського голови, допитавши усіх осіб, яким може бути невигідна його політична та професійна діяльність. А громаду міста закликаємо бути пильними, аби владу в Ужгороді повністю не захопила «Сім'я», яка запам'яталася лише переліком вкраденого в Ужгорода майна та землі.

admin

ТЕГИ : Віктор Щадейпідпал автодепутативіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат