Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 15.05.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 15 травня. Програмуйте себе на успіх, і він неодмінно завітає до вас. Нехай горнятко ранкової кави сприяє активному старту корисних справ. Не розслабляйтеся у четвер, аби встигнути зробити все задумане. Бадьорого прокидання й загалом вдалого четверга!

Цитата дня: Ми всі час від часу йдемо по весні,
І шукаємо нового щастя.

© Марко Світолюб "Кардіограма душі"


15 травня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями, вдень на більшій частині території дощі, в горах місцями сильні. Подекуди: грози, град. Вітер північно-східний 7-12, вдень місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень15-20°, в горах місцями вночі 4-6°, вдень 6-11° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями, вдень на більшій частині території дощі, в горах місцями сильні. Подекуди: грози, град. Видимість добра, вдощі 2-4 км, всильних опадах місцями 500-900 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень часом дощ, гроза. Вітер північно-східни



ІМЕНИНИ 15 травня - Панас, Борис, Гліб, Гліб, Зоя, Роман


Цей день в історії

1940 — в США в продажу з'явились нейлонові панчохи
1955 — у Відні представники СРСР, США, Великої Британії та Франції уклали Державний договір про відновлення незалежної і демократичної Австрії
1976 — авіакатастрофа Ан-24 під Черніговом, внаслідок якої загинули 52 особи — усі пасажири та члени екіпажу


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 15 травня — фотовиставка "Розписи древніх храмів Карпатського регіону".
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Травневі блукання”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня постарайся обмежити контакти з малознайомими особами. Сьогодні не варто вкладати кошти особливо в ризиковані угоди. У другій половині дня ти зможеш переконати керівника в необхідності додаткового фінансування. Свої плани тримай у секреті, щоб не допустити витоку інформації. Увечері ти зможеш врегулювати складну конфліктну ситуацію між родичами старшого покоління.
Телець Цей день варто присвятити аналітиці та збору інформації про реальну статистику. Колеги можуть розділитися на два табори, не варто ні з ким псувати стосунки. У другій половині дня тобі вдасться навести порядок в документації та усунути недоліки. Керівник відзначить твої заслуги і заохотить матеріально. Увечері варто зайнятися доглядом за шкірою обличчя і корисними відновлювальними процедурами.
Близнюки Цей день принесе багато складнощів у спілкуванні з партнерами. Намагайся уникати прийняття однозначних рішень і підписання важливих документів. У другій половині дня проблеми в спілкуванні з керівником можуть призвести до суттєвих фінансових втрат. Не варто розраховувати на допомогу колег, вони не стримають даної тобі обіцянки. Увечері тобі допоможе розслабитися заспокійливий збір трав і гарна музика.
Рак. Вранці утримайся від далеких поїздок і ділових відряджень. Твій емоційне стан через вплив планет буде нестійким. Можуть спливти образи минулого, що призведе до агресії і конфліктів. У другій половині дня варто навести порядок на робочому місці. Тобі потрібно навчитися боротися зі своїми негативними якостями, щоб контролювати процеси.
Лев Сьогодні на тебе чекає розчарування, конкуренти використовують твої ідеї. Не варто загострювати стосунки з керівництвом і звинувачувати інших у своїх невдачах. Тобі потрібно звернутися за порадою до більш досвідченого і мудрого фахівця, щоб запобігти втрати. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі техніки. Доведеться зайнятися виконанням рутинної роботи, яка тебе дратує.
Діва. Вранці на тебе чекає приємна несподівана зустріч із людиною з минулого. Використовуй стару дружбу для вирішення робочих питань. У другій половині дня постарайся не втручатися в інтриги колег, це може зіпсувати стосунки з керівником. Обговори нові ідеї з партнерами, щоб отримати можливість додаткового прибутку. Увечері пройдися по магазинах, щоб розвіятися і порадувати близьких приємними подарунками.
Терези У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником через побутові дрібниці. Твій зіпсований настрій може негативно відобразитися на переговорах із важливими партнерами. У другій половині дня спробуй відволіктися від монотонної роботи і зайнятися творчістю. Планування й розробка нової стратегії дій дозволять збільшити твій прибуток у кілька разів. Увечері подбай про потреби і бажання своїх домочадців, можна вирушити разом у торговий центр.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає вдалий день і багато корисних досягнень. Тобі потрібно сконцентрувати свої сили на переговорах із новими партнерами і розширенні кола ділових зв'язків. У другій половині дня ти отримаєш великий незапланований прибуток. Намагайся використовувати отримані кошти для власного саморозвитку і навчання потрібним навичкам. Увечері рушай на концерт живої музики, щоб отримати заряд гарного настрою.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі під час важливих переговорів. Твої недоброзичливці нададуть свідомо помилкову інформацію, що призведе до втрат. У другій половині дня варто відмовитися від публічних виступів і діалогу з керівником. Тобі потрібно заручитися підтримкою однодумців, щоб досягти потрібного результату. Увечері можуть загостритися хронічні захворювання, вживай негайних заходів.
Козеріг У першій половині дня варто зайнятися вирішенням глобальних питань і не відволікатися на дрібниці. Керівник надасть сприяння в реалізації твоїх ідей і нових проектів. У другій половині дня не варто конфліктувати з опонентами, краще об'єднати сили на благо спільної справи. Ти зможеш укласти вигідну угоду, якщо погодишся на поступки. Увечері старайся не перевтомлюватися і раніше лягти спати, щоб відновити енергетику.
Водолій. У першій половині дня можливі складнощі в отриманні фінансів. Тобі потрібно звернутися по допомогу до керівника, щоб уникнути негативних наслідків. У другій половині дня стережися незнайомців, які пропонують отримати швидкий прибуток, ти можеш стати учасником авантюри, навіть не підозрюючи про це. Вечір варто провести у колі сім'ї і обговорити спільні плани з коханою людиною.
Риби У першій половині дня варто приділити увагу обговоренню ідей у колективі. Твої партнери можуть погодитися на додаткові вимоги, якщо ти логічно аргументуєш свої дії. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди з боку недоброзичливців. Тобі не варто розпалювати конфлікт, знайди мирний спосіб вирішення питання. Вечір варто присвятити творчому заняттю, щоб відволіктися від проблем і неприємних думок.

А зараз — усміхніться :)


Коли дівчина в Індії згодна, червона точка на лобі стає зеленою.



Сергійку подарували набір юного слюсара і він спився за 2 тижні.


Гламурні міліціонери носять вівчарку під пахвою

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат