«Єдинщики» Закарпаття поповнили скарбницю на понад 40 млн. 500 тис. гривень

admin 14.05.2014 16:17 ПОДІЇ

Таку суму єдиного податку з початку року сплатили фізичні особи – підприємці, які працюють на спрощеній системі оподаткування. Станом на 1 травня 2014 року спрощену систему оподаткування застосовують 27 439 закарпатських суб’єктів господарювання.

В управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області зазначають, що І групу єдиного податку застосовують 4 178 платників, ІІ групу – 17 817, що більше на 36 платників, ніж на початок року. Також збільшилась на 45, в порівнянні з початком року, кількість платників – фізичних осіб, які застосовують ІІІ групу тепер їх кількість складає 5 511 платників. На V групі знаходиться 12 платників, станом на початок року їх було 9.

Найбільш чисельною серед «спрощенців» залишається ІІ група платників єдиного податку, найбільше платників якої в місті Ужгороді, а також у Мукачівському та Тячівському районах.

Нагадуємо, платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа поточного місяця. Тож, останнім днем сплати єдиного податку за травень платниками першої та другої груп є 20 травня 2014 року.

Строки сплати єдиного податку визначено п. 295.1 ст. 295 Податкового кодексу України.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат