У Закарпатті, на кордоні конфіскували авто і мотоцикл (ФОТО)

admin 13.05.2014 10:57 КРИМІНАЛ

На кордоні з Угорщиною вилучили «ШКОДУ» та «ЯМАХУ».

Днями співробітники Чопського загону в   пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, стали на заваді незаконному ввезенню на територію України двох транспортних засобів.

У першому випадку наш співвітчизник спробував в обхід закону ввезти до України легковик «ШКОДА» словацької реєстрації. Проте, стражі кордону володіли інформацією про можливу незаконність оборудки, а тому уникнути поглибленої перевірки авто водієві не вдалось. У підсумку проведення повної ідентифікації автомобіля, прикордонники спільно з митниками встановили, що номер кузова автомобіля не відповідає відомостям вказаним в реєстраційних документах на транспортний засіб.

Ще одного «нелегала», щоправда двоколісного і в розібраному стані, інший наш земляк приховав у своєму мікроавтобусі. Мотоцикл YAMAHA YZF-R6 був виявлений спільними зусиллями прикордонно-митної групи серед вантажу, яким було заповнено багажний відсік автомобіля.

Вказані транспортні засоби було вилучено встановленим порядком. Сума оцінки автомобіля склала 40 тисяч гривень, мотоцикл оцінено у 121 тисячу гривень.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : ЗакарпаттяКордон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат