Ужгородська молодь привезла Старий новий рік дітям зі школи-інтернату

admin 14.01.2014 13:24 ПОДІЇ

Новорічні подарунки, канцелярське приладдя і солодощі напередодні Нового року за старим стилем отримали в подарунок від ужгородської молоді   учні спеціалізованого класу Імстичівської школи-інтернат.

Тут навчаються 32 дітей, що мають певні вади розвитку. Всі вони були раді отримати подарунки і розповісти гостям про своє навчання і повсякденне життя.

Всі подарунки були закуплені в рамках благодійного аукціону «Купи зустріч – подаруй дитині свято», який напередодні свят ініціювали громадські організації «УДАРна молодь» та «Єдине студентство».
«Завдяки благодійному аукціону, який ми провели напередодні свят, нам вдалося зібрати понад 50 тисяч гривень. Саме завдяки цьому, сьогодні ми даруємо свято дітям, що живуть у цьому та інших інтернатах. Тож більшість отриманих коштів вже витрачено на добрі справи. Коли бачиш посмішку діток і те, що їх життя стає трошки кращим і веселішим, то розумієш – жодні зусилля не є даремними», - розповів куратор молодіжної організації УДАРу в Закарпатті Денис Ман.
Нагадаємо: «Купи зустріч – подаруй дитині свято» - це благодійний аукціон, на якому лотами виступали не речі чи предмети, а зустрічі з людьми. Акція тривала впродовж місяця у мережі Інтернет.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат