Футбол. «Поляна» втретє поспіль стає володарем Кубка Закарпаття

12.05.2014 13:01 СПОРТ

Зі стартового свистка «Поляна» пішла вперед. Підопічні Кондрі грали першим номером і без особливих труднощів завоювали центр поля.

«Середнє» обрало тактику від захисту і сподівалось на контрвипади. Останні були гострими, але не більше. Не вистачало команді Вадима Дьордя характеру. Як наслідок, полянці добряче попсували нерви Юрію Славіку у першому таймі, щоправда гол забити так і не змогли. Принаймні, у першому.

Перерва пішла на користь гостям, вони ніби повірили себе. Більше того, на руку їм зіграло вилучення Оржеховського. Здавалося б, полянці не втримають захисні редути у меншості. Втримали і навіть забили. Це була 67 хвилина матчу. Кутовий у виконанні Роберта Гегедоша і гольове відчуття захисника Олександра Пакоша зробили свою справу. Це був гол Юрія Славіка, кіпер ж бо прогавив власний воротарський майданчик, з лінії якого пробивав Сашко.

«Поляна» могла подвоїти свою перевагу. Забракло фарту. Фінальний свисток і господарі втретє поспіль завойовують кубок області. Емоції вболівальників били через вінця. Трофей ж бо назавжди збереже прописку в мальовничому селі.

lobda.at.ua

"Поляна" - "Середнє" - 1:0
Гол: Пакош, 65
Вилучення: Оржеховський, 39
"Поляна": Лютнянський - Кохан, Чубірко, Пакош, Куделко, Береш - Гегедош, Реплюк, Оржеховський, Горський, Масарик.
"Середнє": Славік - Гулович, Лисаченко, Чумак, Пахомов - Крьока, Шукаль, Пиняшко, Бандурович, Ковтан, Кручаниця.

Фоторепортаж

ТЕГИ : кубок закарпаття з футболуфк полянафк середнє

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат