Шоколадний король переконував закарпатців,   що він повинен бути королем України

Відділ політики 10.05.2014 08:31 ПОЛІТИКА

А бандити клану Балог розігнали активістів Євромайдану
на зустрічі з Порошенком.


Шоколадний король Порошенко діяв за принципом східної філософії: якщо довго-довго сидіти на березі ріки, то колись можна побачити, як по ній попливуть трупи твоїх ворогів. Поки Юля топтала нари за гратами катівень Януковича, поки «свободівці», «ударівці» та решта опозиціонерів били писки в парламенті «регіоналам» і комунякам, Порошенко мовчки сидів на березі річки. Аж потім настала пора революційного Майдану. Спочатку Порошенко також відсиджувався, а потім у його могутню кучеряву голову стрельнула думка, що з того армагеддону настав час вигрібати якісь дивіденди. Разок-другий вийшов на Майданівську сцену, разок-другий потоптався біля барикад і бац: уже в лідерах політичних симпатій.

Зараз ніхто не знає, що такого позитивного зробив Порошенко для народу та України, але готові йти за нього голосувати. Навіть прощають йому те, що він олігарх, проти чого виступали революціонери Майдану. Прощають і те, що Порошенко ледь не лизався з ще більшим олігархом Фірташем, який фактично був сірим координатором майданівських подій і не зовсім на боці народу. Та що там казати, навіть православні прощають Порошенкові те, що він назвав нардепа   Новинського «сукою православною». А журналісти прощають Порошенкові те, що він обматюкав керівника «5 Каналу», бо той не «розуміє політики партії й не тих піарить». Народ прощає навіть те, що Порошенко спокійно ладить із путінським Кремлем, який на догоду шоколадному королеві відновив роботу всіх порошенківських фабрик у Росії. І мало хто запитує себе: та хто він такий той Порошенко, що народ мов зомбований готовий віддати за нього голос?

Усе просто. Романтики роблять революції, а плодами їх користуються негідники. Політтехнологи добре знають, як задурити людям голову, щоб вони мов стадо перли до виборчих скриньок і ставили хрестики в потрібних місцях.

Днями Порошенко навідався в Закарпаття. Як відомо, тут він віддався сімейному клану Балог, які опікуватимуться потрібним результатом для шоколадного короля на виборах президента. Якось Порошенко не дуже переймався тим, що імідж завидівських бандитів може йому зашкодити.

Варто відзначити, що клан прогнувся під Порошенком у кращих традиціях борделів. Завидівська сім’я позвозила зі всього Закарпаття купу народу, який за свої 100-гривневі добові мав тримати прапори та співати осанну кучерявому дядькові. (ГО «Опора» зафіксувала номери автобусів, на яких до Ужгорода організовано звозилися люди на зустріч із Порошенком). Масовка ставила дядькові правильні запитання, на які той давав правильні відповіді, що повинні були тішити слух натовпу.

Але сталася невеличка халепа: на мітинг прийшли і ті, хто робив революцію в Закарпатті. Активісти Євромайдану тримали в руках логічні по суті лозунги: «Ми боролися проти олігархів», «Ужгород проти Балоги!», «Дякуємо за Партію регіонів» (як відомо, саме Порошенко був одним із засновників цієї партії). Ці ж активісти хотіли просто поставити Порошенкові кілька запитань. Однак до активістів підійшли бандити завидівського клану і просто натовкли їм боки.

Активіст Іван Белецький на своїй сторінці у Facebook розмістив фото плакатів, з якими ужгородці прийшли на мітинг, і написав: «За ці плакати нас вигнали з мітингу, який із гучними музиками проводив Порошенко. Виявляється, народ не має право на позицію, а гнали нас завидівські хлопчики з незрозумілою самообороною. Ганьба вам і вашим проплаченим фанатам. На трьох активістів «Сили народного контролю» вони випустили цілу зграю братви. Бояться нас».

Андріан Опачко додає: «Ал¬лі Ковтун порвали плакат проти мукачівських братків, її та чотирьох дівчат грубо розштовхали, Василеві Маняку (один із лідерів ужгородського євромайдану, сильно вдарили в сонячне сплетіння, ще нам трьом погрожували, але вже не наважувалися бити. Хай будуть впевнені, після вигнання блядимиро-підрутінських військ ми щільно займемося ними всі разом!!!»

Ну і ще кілька спостережень. Порошенко, який, до речі, прийшов на зустріч із закарпатцями в одязі за багато доларів, не мав наміру пояснювати, чому вирішив надати право клану з Завидова керувати процесом передвиборної кампанії в нашій області. Він ігнорував ці питання. Але з Порошенком на зустрічі з закарпатцями був Юрій Луценко, який добре знає ціну Балогам. Луценко був занадто ввічливим і лише сказав, що має свою думку про Балог, відмінну від думки Порошенка. Луценко добре розуміє, що завидівська братва, яка служила Медвечуку, Ющенку, Януковичу і вчасно їх продавала, те саме зробить і з Порошенком. Але Юрко Луценко просто проковтнув гірку пігулку. Можливо, сподівається, що не тільки Балоги можуть когось використовувати у своїх цілях, але і їх колись використають. Раз і назавжди.

Відділ політики

ТЕГИ : Петро Порошенковіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат