У 2014 році закарпатці одержали 8990 електронних ключів

admin 07.05.2014 10:22 СОЦІО

Саме таку кількість посилених сертифікатів відкритих електронних ключів отримали платники податків у період січень-квітень 2014 року у акредитованих Центрах сертифікації ключів при Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Фахівці Міндоходів Закарпаття відмічають, що на сьогодні більшість клієнтів органів доходів і зборів орієнтуються у своїй діяльності на інновації та інформаційні технології, тож електронні ключі користуються у закарпатських бізнесменів виправданим попитом. Адже сфера застосування підпису не обмежується лише поданням звітності до Міндоходів. Ключ, який безкоштовно видають пункти реєстрації Акредитованого Центру сертифікації ключів, дозволяє укладати різні договори з іншими особами в електронній формі та вести особисте листування, що гарантує повну конфіденційність.

Варто зазначити, що робота АЦСК забезпечується сучасним програмно-технічним комплексом, у складі якого використовуються унікальні програмно-апаратні рішення, які забезпечують високий рівень надійності захисту інформації. Тож платникам, які бажають отримати електронні ключі, необхідно звернутись у відділи реєстрації ключів при ГУ Міндоходів у Закарпатській області, які на сьогодні діють за двома адресами:

- м. Ужгород, вул. Духновича, буд. 2, тел.: (031) 261-46-41, реєстрація користувачів: пн, ср, пт з 9:00 до 18:00; вт, чт з 9:00 до 20:00;

- м. Тячів, вул. Армійська, буд. 2, тел.: (031) 342-12-41, реєстрація користувачів: пн-пт з 9:00 до 18:00.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : електронний ключМіндоходівподатки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат