У Виноградові в рамках акції акції «Єдина країна» відбувся Відкритий турнір з вільної боротьби

НОК Закарпаття 06.05.2014 13:24 СПОРТ

 

З 17 по 23 квітня 2014 року на запрошення дирекції Виноградівської ДЮСШ в м. Виноградів Закарпатської області на Великодні свята приїхали гості з м. Краматорська Донецької області. Метою приїзду було проведення акції «Єдина країна – Единая страна», в програму якої входило ознайомлення та екскурсія по визначних та історичних місцях нашого краю, ознайомлення з побутом, культурними та релігійними традиціями, проведення різних заходів.


19 квітня 2014 року в м. Виноградові в залі боротьби ДЮСШ проводився Відкритий турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат під гаслом «Єдина країна – Единая страна». В змаганнях прийняли участь збірні команди міста Краматорська Донецької області, міста Виноградова, міста Тячева, міста Хуста Закарпатської області та команди із-за кордону – міста Вольфхгаген (Німеччина) та міста Фоньод (Угорщина). Загалом учасників – 73. На урочистому відкритті з вітальним словом виступили: виконуючий обов’язки голови Виноградівської РДА п. Русанюк М.М., директор Виноградівської ДЮСШ п. Боршош І.І. Турнір проводився згідно правил міжнародної федерації. Переможці та призери отримали грамоти відповідних ступенів.

Хочеться висловити подяку за допомогу в організації та проведенні акції «Єдина країна – Единая страна» керівнику санаторія «Теплиця» Уварову Олегу Анатолійовичу, депутатам міської Ради Фізеші Йосипу Йосиповичу, Шерегі Йосипу Йосиповичу, Русанюку Михайлу Михайловичу, Звіру Михайлу Михайловичу, кафе «Бістро», Федерації вільної боротьби Закарпатської області, відділу туризму та транскордонного співробітництва, підприємцям Кішу Юрію, Ухачу Євгену, Горвату Владиславу, батьківському комітету відділення боротьби ДЮСШ.

НОК Закарпаття

ТЕГИ : вільна боротьба

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат