Прокурор Закарпаття каже, що   Гецка розшукають та візьмуть   під варту

admin 06.05.2014 13:25 ПОДІЇ

Як розповів сьогодні під час прес-конференції прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук, у ході здійснюваного кримінального провадження стосовно «русинського» сепаратиста Петра Гецка нараховано 5 епізодів, що мають ознаки кримінального правопорушення.


Відомо, що проти Петра Гецка, який свого часу звертався до президента РФ Владіміра Путіна із закликом введення військ в Україну, зокрема, на Закарпаття, було відкрито кримінальне провадження за посягання на територіальну цілісність і суверенітет України. Нині, за словами Олега Сидорчука, у кримінальному провадженні виконано всі слідчі дії.

«Петра Гецка оголошено в розшук, слідчий звернувся з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зараз йдуть роботи в напрямку доставлення Гецка в Україною із подальшим обранням йому аналогічного запобіжного заходу – тримання під вартою», – розповів Олег Сидорчук.

Нині, за словами прокурора, на Закарпатті створено спільну координаційну групу, яка займається відслідковуванням усіх повідомлень і проявів сепаратизму, в тому числі - інформаційні повідомлення у ЗМІ.


Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат