Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.05.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 6 травня. З горнятком свіжозвареної кави зустрічайте новий день і впевнено крокуйте до мети. Нехай неприємні люди чи обставини не псують вашого гарного настрою. Корисних справ сьогодні й загалом вдалого вівторка!

Цитата дня: З образою жити досить просто. Механізм образи багато чого спрощує. Я хороший - вони погані, ось я і образився. Образа знімає провину. Образа навіть виправдовує. Але якщо ображатися довго і на багато чого, то через деякий час можна виявити себе прекрасного, який живе у поганому і образливому світі серед поганих і образливих людей. А якщо не ображатися, то питання виникнуть здебільшого до самого себе. І тоді можна відчувати себе не найрозумнішим, не найбільш правим і не найпрекраснішим у світі, але при цьому жити серед хороших людей і в не гіршому із світів.

© Євген Гришковець "Рік життя"

06 травня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці на більшій частині території області заморозки у повітрі та на поверхні ґрунту 0-2°, у горах подекуди 3-5°. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-3° тепла, у горах 0-5° морозу, вдень 13-18°, у горах місцями 5-10° тепла.
Автошляхи: Без опадів, видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 0-2°, вдень 16-18° тепла.


ІМЕНИНИ 6 травня - Олександра, Анатолій, Панас, Георгій

Цей день в історії

1953 — Американський хірург Джон Гібон першим успішно застосував «штучне серце-легені».
1968 — У зв'язку з вуличними боями у Парижі французька влада закрила університет Сорбонна.
1987 — на літаку Ан-124 встановлено світовий рекорд дальності перельоту по замкнутому маршруту (20150,92 км).
1991 — Український стрибун із жердиною Сергій Бубка в Японії установив світовий рекорд, стрибнувши на 6 м і 7 см.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Падіюн
5—8 травня — ігри Закарпатської ліги КВН. Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 15 травня — фотовиставка "Розписи древніх храмів Карпатського регіону".
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 10 травня — проект «Великий перевіз. Резиденція».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 7 травня   — «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 10.00, 12.20, 18.10. «Інша жінка». Поч. о 14.40 та 20.30. “Кухня в Парижі». Поч. о 16.30 та 22.20.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 7 травня   — «Інша жінка». Поч. о 10.00, 16.00, 20.00. “Феї: Таємниця піратського острова, 3D». Поч. о 12.00. «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 13.30, 22.00. «Кухня в Парижі». Поч. о 18.10.

Виноградів, міська картинна галерея «Імпасто»
До 10 травня — виставка картин Маргарити Тегзе.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
22 квітня—6 травня — всеукраїнська пересувна виставка дитячих малюнків «Національний банк майбутнього».

Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Великодня виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

«Бавка»
27 квітня — “Попелюшка” (Т. Габбе за мотивами казки Ш. Перро). Поч. об 11.00 та 13.00.

“Funky Lounge” (вул. Швабська, 51а)
Щонеділі — показ фільму. Поч. о 20.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Будьте готові до ряду незапланованих витрат. Збої може давати офісна техніка. Куплені у цей день комп’ютери не працюватимуть довго.Цей день бажано присвятити собі. По можливості відкладіть домашні клопоти. Не варто переживати з приводу особистих невдач. Виконайте одне із своїх бажань.Схильним до набряків варто потурбуватися про себе. Попийте сечогінні препарати. По можливості не працюйте тривалий час стоячи.
Телець Буде можливість одержати фінансовий виграш. То буде випадкова удача чи преміальні. Підтримуйте добрі стосунки з шефом. Не загубіть від щастя свій гаманець.Не варто цього дня розпочинати серйозні бесіди з дітьми. Вони не чутимуть ваших аргументів. Просто проведіть вільний час разом з ними.Підвищується ламкість кровоносних судин. Збільшиться кількість хворих на інсульт. Не допускайте різкого підвищення артеріального тиску.
Близнюки Це не ваш день. Іти на співбесіду з метою працевлаштування не час. Обіцяні гроші вам не платитимуть. Вигідно вкласти кошти не вдасться.На вас навалиться ціла купа проблем. Навряд чи ви зможете адекватно реагувати на дії оточуючих. Не втручайтеся у вуличні суперечки.Поставтеся серйозно до проявів ознак застуди. Вона може дати ускладнення на серцево-судинну систему. При підвищенні температури не порушуйте постільного режиму.
Рак. Ситуація стабільна. Не порушуйте звичного ритму роботи. Брати на себе додаткову фінансову відповідальність ризиковано.Зміна оточення не буде приємною для вас. Поява нових знайомих або сусідів не віщує нічого доброго. Утримуйте дистанцію при спілкуванні з ними.Печінка погано справлятиметься зі своїми функціями. Може з’явитися гіркота у роті. Не розпочинайте нового курсу лікування. Перейдіть на варені та парені негострі страви.
Лев Деякі з намічених справ доведеться відкласти через брак коштів. Загублені цього дня речі будуть втрачені назавжди. Не залишайте їх без нагляду.День пройде відносно спокійно. Партнери потребуватимуть моральної підтримки. Допоможіть їм. Романтичних тем торкатися не варто.Не можна фарбувати волосся. Воно потребуватиме підживлення. Бажано висушувати голову без використання гарячого фена.
Діва. Операції купівлі-продажу не принесуть очікуваних доходів. Додаткових внесків потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду працюючих електроприладів.Не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися свого слова. Ввечері дайте милим можливість побути на самоті.Слабшають м’язи спини. Прогресуватиме сколіоз. Слідкуйте за своєю поставою. Не сідайте у переповнений транспорт. Бережіть спину від травм. Лягайте спати на низькій подушці.
Терези Очікувати матеріальної підтримки з боку партнерів не слід. Розраховуйте на власні можливості. Роботу з цінними паперами краще відкласти до понеділка.Напружений день. Ви можете неодноразово бути свідком вияву людської агресивності. Контролюйте свої емоційні реакції. Керуйтеся розумом, а не інстинктом.Не допускайте нервового виснаження. Частіше робіть перерви під час роботи. Ввечері зніміть денну напругу у ванній. Послухайте приємну музику.
Скорпіон Вас оминуть серйозні фінансові неприємності. Грошей вистачатиме. Проте краще утриматися від спонтанних покупок. Особливо в обідні години.Гармонійна атмосфера у родині залежатиме від вас. Зумійте заспокоїти вируючі навколо пристрасті. Прикличте на допомогу почуття гумору.Загострюються запальні процеси у нирках. Утруднюється сечовиділення. Вчасно зверніться за порадою до лікаря.
Стрілець Ви можете власноруч зашкодити своєму бюджету. Зберігайте поміркованість при здійсненні грошових операцій. Уважно рахуйте. Не довіряйте сліпо рекламній інформації.Не дозволяйте стороннім людям втручатися у ваші особисті справи. Знайомство через шлюбне агентство розчарує.Посильте догляд за ротовою порожниною. Займіться профілактикою пародонтозу. Видаляти зуби у цей день не можна.
Козеріг Свідомо збалансувати свій бюджет ви не зможете. Зовнішні обставини диктуватимуть вам кожен економічний крок. Підкоріться. Вплинути на цей процес не можна.Кохані будуть частіше висловлювати своє невдоволення вашими діями. Спробуйте ігнорувати ці зауваження. Причиною тому буде їх поганий настрій.Не проводьте косметичних операцій. Ви можете зіпсувати свою зовнішність. Не йдіть на пляж серед дня. Бережіть шкіру від пошкодження.
Водолій. Виконайте усі свої фінансові зобов’язання до обідньої години. Ввечері не допускайте значних витрат. Це час збитків та загублених речей. Пильнуйте.Особисті питання відійдуть на другий план. Вас більше непокоїтимуть проблеми на роботі. Тож не дивуйтеся, що відстань між вами й партнерами збільшується.Посилюються процеси бродіння у кишечнику. Непокоїтиме бурчання у животі. Не варто експериментувати з екзотичними стравами.
Риби Скрутно з грошима. Від виїздів та розваг краще відмовитися. Пам’ятайте про необхідність щоденних витрат. Не допускайте повного спустошення гаманця.Ви дуже незатишно почуватиметеся у будь-якій компанії. Шукайте тихого затишку й самотності. Економте сили. Не вступайте з близькими в полеміку.Зранку добре попартеся у сауні чи лазні. Сприяйте виведенню токсинів з організму через потові залози. Пийте чисту воду.


А зараз — усміхніться :)

41% всіх нещасних випадків "никай як я годен" остальні 59% нещасних випадків "ото не так треба ай сяк як я"



Найшкідливіше для нервової системи - це повільний інтернет.


Вона:
- А у мене батьки на дачу поїхали...Розумієш, про що я ?
Він:
- М-м-м , це класно ! Помідорів привезуть!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат