Росія введе війська в Україну о 19:00 - нардеп (ДОПОВНЕНО)

admin 05.05.2014 15:19 ПОДІЇ

Про це у своєму Twitter написав нардеп із фракції "Свобода", член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони Юрій Сиротюк.


"Є інфа, що о 19:00 будуть введені війська РФ у бік Антрациту. Кордон там оголений, заїжджають масово російські озброєні козаки", – зазначив він.

http://gazeta.ua/
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

В Антрацитовскую РГА завезли переносные зенитно-ракетные комплексы, - НПГУ

На территории РГА формируются отряды боевиков Фото из открытых источников По данным председателя Независимого профсоюза горняков Украины Михаила Волынца, в Луганской обл. на территорию Антрацитовской райгосадминистрации по согласованию с ней завезли переносные зенитно-ракетные комплексы. Также возле здания РГА формируются отряды боевиков, которых переодевают в камуфляжную форму и выдают оружие, сообщает пресс-служба Конфедерации независимых профсоюзов Украины.   "Во дворе Антрацитовской РГА формируются отряды боевиков при активном участии и присутствии на этой территории донских казаков", - отметил Волынец.
Он также подтвердил информацию о захвате административного здания госпредприятия "Артемуголь" в Горловке (Донецкая обл.) и что здание покинули работники компании. По мнению Волынца, сепаратисты такими действиями "мстят горнякам за то, что те их не поддержали".

112.ua
+++++++++++++++++++++++++++++

Міськраду Антрацита захопили донські казакі

Місто Антрацит Луганської області взяли під контроль донські казакі, які прибули з території Росії. Про це повідомляє донецький журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.
"Над входом до мерії висить жовто-синьо-червоний прапор Донської області, який ще в 1918 році затвердив отаман Краснов. Той самий Петро Краснов, який воював спочатку з більшовиками, а потім воював за РВА (Російська визвольна армія. - Ред.) і був страчений в 1945 році радянським урядом за пособництво нацистам і колабораціоністам", - написав Казанський.

Як відомо, місто Антрацит знаходиться в 70 км на південний захід від Луганська, недалеко від кордону з Росією. Через місто проходить траса Харків - Ростов-на-Дону.

Тиждень.ua

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат