27-річний ужгородець вкрав у сусіда бетонозмішувач

admin 05.05.2014 12:02 ПОДІЇ

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу звернувся 58-річний мешканець міста про те, що з його дворогосподарства невідома особа викрала бетонозмішувач вартістю 950 гривень.

На місце події було направлено слідчо-оперативну группу та оперативників карного розшуку міськвідділу міліції, які відпрацьовували місце скоєння злочину, опитували потерпілого та сусідів, які могли бути свідками скоєного злочину.

Потерпілий розповів, що бетонозмішувач знаходився у нього в дворі. Використовував він його сам, нерідко давав у тимчасове користування друзям, знайомим та сусідам. А тому будь-хто міг поцупити. Крадіжку він виявив близько обіду, коли повернувся додому з дачі, яка знаходиться в районі. На дачі потерпілий затримався допізна та залишився там переночувати.

За гарячими слідами оперативники карного розшуку спільно з дільничними інспекторами встановили, що до скоєння даного злочину причетний раніше судимий 27-річний мешканець міста, який проживає неподалік. Він неодноразово потрапляв у поле зору міліціонерів. Зловмисник встиг кілька років провести за гратами. На його рахунку є пограбунок та крадіжки. Зі слів правопорушника, через кримінальне минуле він не міг влаштуватися на постійну роботу. Через брак грошей вирішив заробити на життя злочинним шляхом.  

Якось за чаркою приятель правопорушника обмовився, що йому конче потрібен бетонозмішувач. На що останній зголосився допомогти та пообіцяв, що знайде необхідну річ всього за кілька днів, та ще й за заниженою ціною. І знайшов – у чужому дворі...

Крадій знав, що пенсіонер частенько залишається на ніч на своїй дачі – цим і вирішив скористатися. Вночі переконався, що потерпілого нема вдома, після чого зламав навісний замок на воротах, викрав бетонозмішувач та відразу ж продав його своєму приятелю.

- Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у   приміщення), – зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик. – Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зловмисник спілкується з міліціонерами. Речовий доказ вилуч

admin


За матеріалами СЗГ УМВС України в закарпатській област

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат