В Ужгороді подорожчало таксі. На черзі проїзд у маршрутці?

02.05.2014 10:35 РАТУША

Відтепер в Ужгороді мінімальний тариф на таксі на вимогу становить 15—16 грн., тобто на 3 грн. більше, ніж було тиждень тому. Причини: ціна за літр бензину на ринку на сьогодні становить від 14 до 16 грн., солярки до 14 грн. тощо.


Заявили про бажання підняти ціни на проїзд і перевізники. На їхнє переконання, проїзд у громадському транспорті повинен коштувати не менше 3 грн. Однак питання потребує відповідного розгляду і затвердження міською радою, а аргументом проти цього є те, що після попереднього подорожчання проїзду в міських маршрутках якість обслуговування не покращилася, автобуси в поганому технічному стані, пасажири й далі скаржаться на водіїв маршруток тощо.

30 квітня транспортна комісія Ужгородської міськради розглянула питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті в Ужгороді до 3 грн., тож подорожчання проїзду є тільки питанням часу. Відомо, що за позовом громадських активістів Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради стосовно попереднього подорожчання на 30 копійок проїзду в міських маршрутках. Було це рік тому, інтереси ужгородців у суді тоді представляв Олександр Волосянський. Однак міська рада не погодилася з таким рішенням і подала на апеляцію... Відтак протягом року мешканці міста платили за проїзд 2.30.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат