Викладачі й студенти УжНУ стажуватимуться в Уралському федеральному університеті

admin 13.01.2014 10:44 СОЦІО

Початок року для Ужгородського національного університету ознаменувався підписанням нового міжнародного договору про співпрацю з одним із найбільших вищих навчальних закладів Росії – Уральським федеральним університетом імені першого Президента Російської Федерації Б.М. Єльцина.

Це стало результатом попередньої співпраці в ході зустрічей на офіційному рівні у вересні 2013 року. Відповідно до умов договору, основні напрями співробітництва спрямовані на розвиток спільних дослідницьких та навчальних проектів, наукове співробітництво, стажування, обмін професорсько-викладацьким складом, студентами, магістрами та аспірантами, спільну організацію конференцій та видання наукової і науково-методичної літератури.

Однією з переваг угоди для науковців УжНУ є можливість безплатно публікувати наукові статті у друкованих виданнях Уральського університету. Видавництво вишу в Єкатеринбурзі є найбільшим і найпотужнішим у окрузі – щороку випускає понад 300 найменувань літератури. Серед них 12 наукових журналів, що виходять друком двома мовами – англійською та російською, де публікуються провідні російські науковці й закордонні фахівці.

admin


За матеріалами медіацентру УжНУ

ТЕГИ : УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат