Закарпатських пожежників навчили гасити пожежі (ФОТО)

admin 29.04.2014 10:15 СОЦІО

 

Виноградівський район: рятувальники вчилися гасити лісові пожежі.

28 квітня рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з працівниками Виноградівського Державного лісового господарства провели тактичні навчання з ліквідації лісової пожежі.

За легендою, загорання виникло у лісовому масиві неподалік села Букове. Отож, першочерговим завданням пожежно-рятувальних підрозділів було запобігання подальшого розповсюдження полум’я, адже існував ризик загорання житлових будинків у населеному пункті.
 
Спільними зусиллями бійців ДСНС та лісників пожежу вдалося локалізувати, а згодом і ліквідувати повністю. Загалом у навчаннях брало участь 9 чоловік особового складу ДПРЧ-6 та 12 працівників лісгоспу. З поставленими завданнями учасники навчань впоралися у встановлені терміни.
 
У ході  даних тренувань лісники та рятувальники відпрацювали механізм спільних дій та взаємоінформування на випадок виникнення реальної загрози пожежі в лісі. Адже в умовах справжньої пожежі взаємодія лісової охорони, місцевого населення  та підрозділів ДСНС має бути відпрацьована до автоматизму.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : пожежаДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат